MEDIHONEY antibakteriális sebkezelő gél 20g

2.405 Ft

MEDIHONEY antibakteriális sebkezelő gél

  • 80 % -ban MEDIHONEY® antibakteriális mézet
  • 20 %-ban  zselésítő anyagot tartalmazó

magas viszkozitású gél, melyet könnyű felvinni, illetve lemosni kötéscserék alkalmával.

 

20 készleten

Leírás

A MEDIHONEY antibakteriális sebkezelő gél

  • 80 % -ban MEDIHONEY® antibakteriális mézet
  • 20 %-ban  zselésítő anyagot tartalmazó

magas viszkozitású gél, melyet könnyű felvinni, illetve lemosni kötéscserék alkalmával.

Hogyan segítheti elő a MEDIHONEY a sebgyógyulást?

  • az orvosi méz innovatív antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik
  • a sebekben található patogének széles spektrumával szemben hatékony, beleérte az olyan antibiotikum-rezisztens törzseket is
  • magas ozmolaritásának köszönhetően tisztítja a sebet
  • csökkenti a seb pH értékét
  • a sebek gyógyulásához szükséges nedves környezetet teremt
  • nem toxikus, természetes, biztonságos
  • könnyen és hosszú ideig használható (az exudátum mennyiségétől függően)

Hogyan használjuk a MEDIHONEY antibakteriális sebkezelő gélt?

  • védje a seb széleit MEDIHONEY Barrier krémmel
  • a MEDIHONEY antibakteriális sebkezelő gél közvetlenül alkalmazható a seb felszínén, valamint mély sebekbe
  • a MEDIHONEY antibakteriális sebkezelő gél kb. 3 mm vastagságban teljes felületen érintkezzen a sebággyal
  • a másodlagosan alkalmazott kötszernek jó nedvszívó képességekkel kell rendelkeznie, hogy felszívja a sebből kiáramló exudátumot.
  • a MEDIHONEY antibakteriális sebkezelő gél a sebváladék mennyiségétől függően akár 7 napig a seben hagyható.

Milyen esetekben javasolhatjuk a MEDIHONEY antibakteriális sebkezelő gél használatát?

  • Fekélyek a lábszáron és a lábfejen,
  • Felfekvések,
  • Donor és recipiens graft helyek,
  • Égési sérülések,
  • Műtéti hegek,
  • Akut és krónikus sebek.

Kiszerelése: 20 g

Forgalmazza: OTC Medical Kft.

A MEDIHONEY sebkötözési protokollról ide kattintva olvashat: MEDIHONEY SEBKÖTÖZÉSI PROTOKOLL

Medihoney termékcsalád

 

Érdekelhetnek még…

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás