A Ganodermás csoki Gyöngyösi Sándor fülöpjakabi gombatermesztő legújabb ötlete nyomás valósult meg, s a napokban került szinte elsőként az országban a kínálatunkba. Mitől is különleges ez a csoki?
A benne lévő alapanyagok gondosan lettek összeválogatva, és sikerült egy új, különlegesen finom ízű, kifejezetten egészségbarát édességet megalkotni.
Dr Ganolife bio csokoládés desszert (ez a hivatalos neve) egy igazi BIO különlegesség: ganoderma gomba – málna ill. homoktövis darabok csokoládéba mártva.
A ganodermás csoki bio pecsétviaszgomba port tartalmaz, amit alacsony hőmérsékleten szárítottak és kíméletes darabolással porhanyósítottak. Ezáltal a gomba minden alkotóeleme sértetlenül a csokoládéba került. Ezt követően a fülöpjakabi bio termesztésű ganodermát málnával illetve homoktövissel vegyítették, csokoládéba mártották és így csodás ízű, egészséges desszertet kaptak.
A ganoderma egészségre gyakorolt jótékony hatása már nagyon régóta ismert, nagyon sokan napi szinten fogyasztják ezt a fantasztikus gombát világ szerte. Csokoládéval vegyítve viszont nem próbáltuk még ki, de most már ezt is megtehetjük!
A szőlőmagban lévő resveratrolnak sok egészségre gyakorolt pozitív hatását ismerjük már, mindennapi használata a ganodermával együtt jótékony lehet hosszú távú egészséges életünk kialakításához. A resveratrol védi szervezetünket a szív- és érrendszeri betegségek és a daganatos betegségek ellen, de az öregedés folyamatára is kedvező hatással van.
A ganodermás biocsokiban lévő kókuszzsír laurinsavat tartalmaz, mely szívünk egészségének megőrzésében játszik szerepet.
A Dr Ganolife nem más tehát, mint egy falatnyi csokiba zárt egészség!