A szív tápanyagai egy tablettában!

A természetgyógyászat alaptétele, hogy amennyiben egy problémára több hatóanyag vagy gyógynövény létezik, akkor ezeket kombinációban alkalmazva jobb eredményt érünk el, mintha csak az egyiket alkalmaznánk bármilyen nagy mennyiségben.

Ha tudjuk, hogy a halolaj vagy a fokhagyma vagy a q-10 koenzim vagy az L-karnitin hatékony a szív- és érrendszeri bajok megelőzésében és kezelésében, akkor jobban tesszük, ha nem az egyiket szedjük nyakra-főre, hanem megfelelő arányban mindegyiket egyszerre.

A Vitaking Cardiolic® kapszula ennek az alapelvnek a figyelembe vételével lett kifejlesztve. Négy összetevője külön-külön is hatékonyan gátolja a szív-érrendszeri (kardiovaszkuláris) betegségek kialakulását. Ez egy olyan kórkép, amely érinti a szívet (kardio), és/vagy a szervezet teljes érrendszerét (vaszkuláris).

A Vitaking Cardiolic® kapszula összetétele:

  • Halolaj (omega3): 800mg
  • Koenzim: Q10-60mg
  • L-karnitin: 20mg
  • Fokhagyma (szagtalan): 2mg.

Q-10 koenzim
Szakirodalmi adatok alapján egyes szív- és érrendszeri betegségek súlyossága és a koenzim Q10 hiány között erős összefüggés mutatható ki. Magas vérnyomás csökkentésében és az infarktusból való felépülésben lehet segítségére a szívnek. Antioxidánsként jelentős mértékben képes a szöveteket ért oxidatív hatás mérsékelni. Az LDL koleszterin oxidációját hatékonyan tudja gátolni, így az érelmeszesedés kialakulásának lassításában komoly szerepe van.

Omega-3 zsírsavak
A halak zsírjában megtalálható két zsírsav, az EPA és a DHA kutatások szerint hozzájárul a szív egészségéhez. Ehhez napi legalább fél gramm körüli mennyiséget kell fogyasztani belőlük. Azok a népek, akiknek az étrendje tartalmaz halzsírt, statisztikailag kisebb arányban betegszenek meg, kisebb arányban híznak el és tovább élnek. Ne essen abba a hibába, hogy a több jobb. Itt is igaz a népi bölcsesség, miszerint “se több, se kevesebb”. Egy tipikus felnőtt adag valahol 0,5-1 gramm között van. 

L-karnitin
Az L-karnitin hatására javul a szív vérellátása. Szívbetegeknél a koszorúerek vérellátását L-Karnitinnel javítani lehet. Szívrohamról, infarktusról vagy stroke-ról akkor beszélünk, ha a szívizom vérellátása csökken vagy teljesen leáll. Ilyenkor a szívizomsejtek károsodnak vagy elhalnak. Klinikai adatok azt mutatják, hogy az infarktus észlelése után azonnal megkezdett L-Karnitin adagolás jelentősen csökkenti a szívizomelhalás mértékét.

Fokhagyma
A fokhagyma legjelentősebb szerepe a szív- és érrendszerre gyakorolt hatásában rejlik, ezért hívják a szív őrének. Normalizálja a szapora szívműködést, oldja a szív koszorúereinek görcsét, ennek következtében javul a szívizom vérellátása. Fokozza a szív teljesítőképességét, a szív koszorúereiben is megakadályozza a vérrögképződést. Tapasztalatok szerint az érelmeszesedés, vérkeringési problémák, magas vérnyomás megelőzésére és gyógyítására az egyik leghatásosabb szer a fokhagyma. Javítja az agy és a végtagok vérkeringését.

Vásárlóink mondták a Vitaking Cardiolic -ról

“Már a 3. doboznál tartok, rendszeresen szedem. 3 hónappal ezelőtt többször rosszul lettem, a szívem vérnyomásom rendetlenkedett. Mióta ezt a kapszulát szedem, elmúltak a rosszullétek, fittebbnek érzem magam. Köszönöm!!!!!”

“2012-ben már szedtem ezt a terméket, de családi okok miatt abba kellett hagynom. Ezután újra előjöttek az időnkénti mellkasi szúrások, főleg időjárási frontok esetén. 2013.júliusa óta újra szedem a terméket s kevésbé érzem a frontátvonulásokat.”

“Nagyon jó termék. A magas koleszterin szintem csökkentése érdekében kezdtem el szedni. Az első doboz elfogyasztása után már 7,5-ről lecsökkent 6,7-re. Azóta is szedem, a vérnyomásom is normalizálódik.”

vitaldepo-tipp-350x70

NOVEMBERBEN AKCIÓS ÁRON kapható webáruházunkbanhttps://vitaldepowebaruhaz.hu/bolt/akcio-kiarusitas/cardiolic-formula-60x/