3 kiló paradicsomot elfogyasztani lehetetlen, bármennyire egészséges is. De mi történne, ha a zöldség héjában található jótékony hatóanyagokat egyetlen pirulába zárnánk? A szívroham és agyvérzés megelőzésére alkalmazható ATERONON™ segítségével ez hamarosan megvalósulhat. 

A Cambridge Egyetem tanulmányi szerint a koncentrált likopint tartalmazó kapszula az alábbi jótékony hatásokkal rendelkezik az eddigi kutatási eredmények alapján:

  • javítja a véráramlást és az erek belső szerkezetét a szívbeteg páciensek esetében,
  • 50 %-kal növeli az artériák rugalmasságát, ezáltal a szer csökkentheti a halálesetekért felelős szívbetegségek, valamint a halállal végződő agyvérzések számát.
  • segíthet a reumás ízületi gyulladással küszködőknek,
  • jótékony hatása lehet cukorbetegség esetén,
  • lassíthatja a daganatos betegségek terjedését

Egy kapszula annyi hatóanyagot tartalmaz, amennyihez csak 3 kilogramm érett paradicsom elfogyasztásával juthatnánk.

Korábbi kutatások megmutatták, hogy a mediterrán típusú, paradicsomban, halakban, zöldségekben, olajos magvakban és olívaolajban gazdag étrend miként segíthet a koleszterinszint csökkentésében, valamint a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében.

 A tudósok remélik, hogy a koncentrált paradicsom kapszula alternatívát jelenthet a sztatinokkal szemben, főleg  azoknál a betegeknek, akik nem szedhetik a koleszterincsökkentő hatású szereket valamilyen ok miatt. 

Reméljük hamarosan hazánkban is elérhető lesz ez a koncentrált likopint tartalmazó kiváló készítmény, de addig is fogyasszunk sok paradicsomot vagy ha nem igazából szeretjük, kapjunk be néhány már nálunk kapható paradicsom kapszulát egészségünk megőrzése érdekében.

Forrás: https://www.ateronon.com/in-the-press

VITALDEPO TIPP

Paradicsom olajkapszula 

60x kiszerelés 2.950 Ft