HerbaClass JUNIOR syrup (250ml)

Akció!

A JUNIOR syrup szinte 100%-ban természetes alapanyagokból készül, magas hatóanyag tartalmú multivitamin gyerekeknek, D-vitaminnal.

 

 

 

4.790 Ft

HerbaClass JUNIOR syrup összetevői elősegítik az immunrendszer megfelelő működését, a szervezet védekezőképességének erősítését.

Milyen összetevői vannak a  HerbaClass JUNIOR syrupnak?
  • Fekete ribizli velő,
  • Csipkebogyó velő,
  • Termelői nyers méz,
  • C – vitamin (1600NE/nap),
  • Bíbor kasvirág-, Kakukkfű– és Homoktövismag alkoholos – glicerines kivonata,
  • B1 – vitamin (Tiamin),
  • B2 – vitamin (Riboflavin),
  • D3 – vitamin (Cholecalciferol, 1000NE/nap),
  • tisztított víz, növényi glicerin
Milyen ismert hatásai vannak a termékben található természetes összetevőknek?
  • A fekete ribizli és a csipkebogyó vitaminok és ásványi anyagok forrása.
  • A csipkebogyó támogatja a béltraktus megfelelő működését és az emésztést. Magas C-vitamin tartalma révén hozzájárul a test védekezőképességéhez, valamint fokozza a szervezet ellenállását szellemi és a fizikai fáradtsággal szemben.
  • A bíbor kasvirág elsősorban az immunrendszer működését erősíti, javítja a szervezet ellenállóképességét. Légúti megbetegedések kezelésében is hatékony lehet.
  • A kakukkfű kitűnő étvágygerjesztő, javítja a gyomorműködést. Légúttisztító hatású, serkenti a nyák kiürülését.
  • A homoktövis palmitolajsav (Omega-7) tartamának is köszönhetően, hozzájárul a természetes ellenállóképességhez, és elősegíti az anyagcserét.
  • A B1-vitamin (tiamin) hozzájárul az energiatermelő folyamatokhoz, az idegrendszer- és a normál pszichés működés fenntartásához. Támogatja az egészséges szívműködést.
  • A B2-vitamin (riboflavin) részt vesz a normál energiatermelési folyamatokban, a vas anyagcseréjében. Támogatja az idegrendszer megfelelő működését, és a nyálkahártyák egészségének fenntartását. Védi a vörösvértesteket és antioxidáns tulajdonsága révén a sejteket az oxidatív károsodástól. Hozzájárul a bőr és a látás egészségének megőrzéséhez és a fáradtság leküzdéséhez.
  • A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez. Szerepet játszik a kollagénképződésben, így az erek, a porcok és a bőr normál állapotának fenntartásában, valamint a csontozat, a fogak és fogíny egészségének megőrzésében. Támogatja az energiatermelő anyagcsere folyamatokat, az idegrendszer és az immunrendszer megfelelő működését. Védi a sejteket az oxidatív stresszel szemben. Jótékony hatással van a fáradtságra. Fokozza a vas felszívódását.
  • A D-vitamin (Cholecalciferol) hozzájárul a kalcium és a foszfor felszívódásához, hasznosulásához, a vér normál kalcium szintjéhez, a fogak és a csontok egészségének megőrzéséhez, a megfelelő izomműködéshez, valamint az immunrendszer megfelelő működéséhez. Szükséges a gyermekek normális növekedéséhez és a csontozat fejlődéséhez, valamint szerepe van a sejtosztódásban is.
Hogyan érdemes fogyasztani a syrupot?

Egy teáskanállal (kb. 5 ml) javasolt naponta. Fogyassza hígítatlanul étkezés előtt, lehetőleg éhgyomorra. A jobb felszívódás érdekében kis ideig szájban tartva lenyelés előtt.

Mire érdemes figyelni a használata kapcsán?

Fogyasztás előtt jól felrázandó! A termék alkoholt tartalmaz!  Gyermekek elől gondosan elzárva tartandó! A termék fogyasztása nem javasolt várandósság és szoptatás idején, valamint az összetevőkkel szembeni túlérzékenység esetén. A napi ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Gyermekek is fogyaszthatják.

Az étrend-kiegészítő használata nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Netto tömege: 250 ml

Tárolása: hűvös, fénytől védett helyen.

Minőségét megőrzi: a dobozon jelzett időpontig.

Alkoholtartalom: <1,2 tömeg%

Gyártja és forgalmazza: HerbaPharm Europe Kft, Battonya

OGYÉI Not.szám: 28702/2022

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„HerbaClass JUNIOR syrup (250ml)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .