BIO Liofilizált alma por (50g)

BIO Liofilizált almapor, mely joghurt, püré, krém és fagylalt készítéséhez is használható.

Egy zacskó kb 4,65 kg gyümölcsben lévő szárazanyagot tartalmaz.

4.990 Ft

Legalacsonyabb árunk az elmúlt időszakban: 4990 Ft

Aktuális kedvezmény a legalacsonyabb ár alapján: 0%

Elfogyott

Kategória: Címkék: , ,

BIO Liofilizált (fagyasztva szárított) almapor (50g).

Alkalmazható: ivólé, joghurt, püré, krém és fagylalt készítéséhez.

Hozzáadott adalékanyagot nem tartalmaz.

Az alma a gyümölcsök királya. A gyümölcsök közül egyedülálló a pektin tartalma, mely oldékony rost. Az alma biológiailag aktív hatóanyagai oly sokrétűek, hogy általános egészségvédelmi hatása is kiváló.

5 g = 0,465 kg nyers gyümölcs, azaz egy 50 g-os zacskó kb 4,65 kg gyümölcsben lévő értékes anyagokat tartalmazza.

Jelentős a rost, sav, vitamin és az ásványianyag tartalma. Kiemelkedő antioxidáns forrás, magas kalcium, magnézium, fosztor, kálium, cink, mangán és C-vitamin tartalma.

Fontos tudni, hogy 60 °C- nál magasabb hőmérsékletű folyadékban a biológiailag aktív hatóanyag tartalmait elveszíti.

Összetétele:

Energia 1561 kJ/366 kcal
Szénhidrát 73,2g
   amiből cukor 66,2g
Fehérje 2,2g
Zsír 3,7g
   amiből telített zsír 1,4g
Rost 12.97g
Sódium 7,71mg
0,02g

Ajánlott mennyiség: 5g/nap

Szemcse méret: 0-2mm

Netto tömeg: 50g (10x 5g)

Gyártó: Pannon Natessex Gyógyszergyártó Kft. 7051 Kajdacs Kossuth L. u. 189.

Nyilvántartási szám: 161383

Minőségét megőrzi: a zacskón feltüntett időpontig.

Szeretnéd tudni, hogy mi is az a liofilizálás? Olvasd el erről szóló cikkünket:

https://vitaldepowebaruhaz.hu/mi-is-az-a-liofilizalas/

Szeretnéd megkóstolni ezt a terméket? Kérd 5g-os termékmintánkat:

https://vitaldepowebaruhaz.hu/bolt/ajandek-termek/bio-liofilizalt-zoldseg-vagy-gyumolcs-minta-1db/

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BIO Liofilizált alma por (50g)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kosár

Kövess minket a Facebookon!

 
Dr. Dóda Ildikó