BIO Liofilizált brokkoli (50g)

BIO Liofilizált (fagyasztva szárított) zöldségpor.

Alkalmazható: ivólé, joghurt, püré, krém és fagylalt készítéséhez.

50 g-os zacskó kb 4,6 kg zöldség.

5.690 Ft

Elfogyott

Kategória: Címkék: , ,

BIO Liofilizált (fagyasztva szárított) zöldségpor.

Alkalmazható: ivólé, joghurt, püré, krém és fagylalt készítéséhez.

5 g = 0,45 kg nyers zöldség.

A brokkoli nagy mennyiségben tartalmaz C-, B1-, B2-, B6-, E-, A- és K- vitamint, valamint káliumot, kálciumot, magnéziumot, nátriumot, vasat, cinket és foszfort. Növényi hatóanyagainak köszönhetően rendelkezik antibiotikus hatással, csökkentheti a koleszterin- és vércukor szintet.

Hozzáadott adalékanyagot nem tartalmaz.

A brokkoli babavédő zöldség, folsav tartalma fontos szerepet játszik a magzat idegrendszerének fejlődésében, kiváló antioxidáns-forrás, amely segít megszabadítani a szervezetet a szabadgyökök egészségkárosító hatásától.

Fontos tudni, hogy 60 °C- nál magasabb hőmérsékletű folyadékban a biológiailag aktív hatóanyag tartalmait elveszíti.

Összetétele:

Energia 1215 kJ/295 kcal
Szénhidrát 22,4g
   amiből cukor 22,4g
Fehérje 31,8g
Zsír 1,7g
   amiből telített zsír 0,2g
Rost 25,3g
Natrium 0,2g
0,5g
Szerves savak 2,8g
Ásványi anyagok 9,3g

Ajánlott mennyiség: 5g/nap

Szemcse méret: 0-2mm

Netto tömeg: 50g (10x 5g)

Gyártó: Pannon Natessex Gyógyszergyártó Kft. 7051 Kajdacs Kossuth L. u. 189.

Nyilvántartási szám: 161383

Szeretnéd tudni, hogy mi is az a liofilizálás? Olvasd el erről szóló cikkünket:

https://vitaldepowebaruhaz.hu/mi-is-az-a-liofilizalas/

Szeretnéd megkóstolni ezt a terméket? Kérd 5g-os termékmintánkat:

https://vitaldepowebaruhaz.hu/bolt/ajandek-termek/bio-liofilizalt-zoldseg-vagy-gyumolcs-minta-1db/

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BIO Liofilizált brokkoli (50g)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kosár

Kövess minket a Facebookon!

 
Dr. Dóda Ildikó