BIO Liofilizált cékla por (50g)

Akció!

BIO Liofilizált (fagyasztva szárított) céklapor. 50 g-os zacskó kb 4,6 kg zöldségnek felel meg.

Alkalmazható: ivólé, joghurt, püré, krém és fagylalt készítéséhez.

 

3.990 Ft

Elfogyott

Kategória: Címkék: , , ,

BIO Liofilizált (fagyasztva szárított) zöldségpor. Csak a készlet erejéig rendelhető.

Alkalmazható: ivólé, joghurt, püré, krém és fagylalt készítéséhez.

5 g = 0,46 kg nyers zöldség, azaz egy 50 g-os zacskó kb 4,6 kg zöldségben lévő

értékes anyagokat tartalmazza.

A céklában nagy mennyiségben találhatóak értékes vitaminok, A-, C-, és B6-vitamin, valamint antioxidánsok, kálium, kálcium, mangán, réz, magnézium és vas.

Az antioxidánsok (bétacianin) erős daganat ellenes hatásokkal rendelkeznek. A benne található nitrátok javítják a szervezet vérereinek oxigén ellátását.

Hozzáadott adalékanyagot nem tartalmaz.

A cékla javítja az erőnlétet és a teljesítményt, ezen hatása a benne található nitrátoknak köszönhető, melyek kitágítják a vérereket, fokozzák a véráramlást, így a sejtekhez több oxigén és tápanyag jut el.

Fontos tudni, hogy 60 °C- nál magasabb hőmérsékletű folyadékban a biológiailag aktív hatóanyag tartalmait elveszíti.

Összetétele:

Energia 1371 kJ/330 kcal
Szénhidrát 58,9g
   amiből cukor 58,9g
Fehérje 10,75g
Zsír 0,7g
   amiből telített zsír 0,13g
Rost 17.78g
Natrium 0,41g
1,02g
Szerves savak 1,6g
Ásványi anyagok 7g

Ajánlott mennyiség: 5g/nap

Szemcse méret: 0-2mm

Netto tömeg: 50g (10x 5g)

Gyártó: Pannon Natessex Gyógyszergyártó Kft. 7051 Kajdacs Kossuth L. u. 189.

Nyilvántartási szám: 161383

Szeretnéd tudni, hogy mi is az a liofilizálás? Olvasd el erről szóló cikkünket:

https://vitaldepowebaruhaz.hu/mi-is-az-a-liofilizalas/

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BIO Liofilizált cékla por (50g)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kosár

Kövess minket a Facebookon!

 
Dr. Dóda Ildikó