BIO Liofilizált eper por (50g)

Akció!

BIO Liofilizált eperpor, mely joghurt, püré, krém és fagylalt készítéséhez is használható.

Egy zacskó kb 4,65 kg gyümölcsben lévő szárazanyagot tartalmaz.

Minőségét megőrzi: 2022/10/26

3.990 Ft

Legalacsonyabb árunk az elmúlt időszakban: 4990 Ft

Aktuális kedvezmény a legalacsonyabb ár alapján: 20%

Elfogyott

Kategória: Címkék: , ,

BIO Liofilizált (fagyasztva szárított) eper por (50g). Csak a készlet erejéig rendelhető.

Alkalmazható: ivólé, joghurt, püré, krém és fagylalt készítéséhez.

5 g = 0,465 kg nyers gyümölcs, azaz egy 50 g-os zacskó kb 4,65 kg gyümölcsben lévő értékes hatóanyagokat tartalmazza.

Az eper kiváló C-vitamin és mangán forrás, folsavat (B9 vitamint), antioxidánsokat és egyéb növényi hatóanyagokat tartalmaz, amelyek előnyösen segítik a szív egészségét és a vércukorszint szabályozását.

Hozzáadott adalékanyagot nem tartalmaz.

Az eper hasznos tápanyagot tartalmaz fitonutriensek formájában, antocianinokat (pelargonidin és cianidin), flavonolokat (katekin, kempferol és quercetin) és fenolsavakat (ellágsav), kumarinsavat, ferulasavat és resveratrolt.

Fontos tudni, hogy 60 °C- nál magasabb hőmérsékletű folyadékban a biológiailag aktív hatóanyag tartalmait elveszíti.

Összetétele:

Energia 1386 kJ/323 kcal
Szénhidrát 50,9g
   amiből cukor 49,9g
Fehérje 7,6g
Zsír 3,7g
   amiből telített zsír 0,3g
Rost 15,1g
Natrium 0,01g
0,03g
Szerves savak 9,7g
Ásványi anyagok 4,6g

Ajánlott mennyiség: 5g/nap

Szemcse méret: 0-2mm

Netto tömeg: 50g (10x 5g)

Gyártó: Pannon Natessex Gyógyszergyártó Kft. 7051 Kajdacs Kossuth L. u. 189.

Nyilvántartási szám: 161383BIO

Szeretnéd tudni, hogy mi is az a liofilizálás? Olvasd el erről szóló cikkünket:

https://vitaldepowebaruhaz.hu/mi-is-az-a-liofilizalas/

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BIO Liofilizált eper por (50g)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kosár

Kövess minket a Facebookon!

 
Dr. Dóda Ildikó