BioBran és az immunrendszer megerősítéséért folytatott harc

2.590 Ft

Hogyan tudjuk megerősíteni immunrendszerünket? Erről szól ez a könyv!

Spencer Bright ezt a könyvet a világ minden részéről származó neves orvosokkal, tudósokkal és páciensekkel folytatott beszélgetései alapján állította össze. Egyszerűen azt ismerteti könyvében, amit azoktól tudott meg, akiknek már van tapasztalata a BioBrannal.

Elfogyott

Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

Spencer Bright: BioBran és az immunrendszer megerősítéséért folytatott harc c. könyve nemrégiben magyar nyelven is megjelent.

Több országban megjelent ez a könyv, mely a BioBran felfedezéséről, a BioBrannel kapcsolatos tudományos eredményekről és a vele szerzett betegtapasztalatokról szól.

Előszó – részletek

Az immunrendszer jó erőnléte egészségünkre nézve elengedhetetlen követelmény. Aktív immunrendszer nélkül védősejtjeink , a  fehérvérsejtek álomba merülten sodródnak szöveteinkben. Épp a sejtvédelmi mechanizmusok felébresztése az, aminek a tudósok már egy idő óta nagy figyelmet szentelnek.

Minden fajta rákos megbetegedés számának jelentős növekedése innovatív, új ötleteket alkalmazó hozzáállást és befektetéseket követel annak elérésére, hogy elmélyítsük a védekezőképességre vonatkozó ismereteinket.

Védekezőképességünk állapota, vagyis az, hogy mennyire aktív az immunrendszerünk, az ételeinkben található tápanyagok minőségétől és mennyiségétől függ, de úgyszintén a szervezetünkben található szennyezőanyagok mennyisége is befolyásolja.A gyenge immunrendszerű egyének sokkal hajlamosabbak a betegségekre, beleértve a rákot is, mert testük nem tud tartósan védekezni. Mivel az immunrendszerünk ereje külső tényezőktől függ, mint pl. a táplálkozás, és a környezetszennyezés, a legtöbb rákos megbetegedésnél a környezeti tényező fontos szereplője ezek beindításának.

Immunrendszerünk kulcsfontosságú elemei az NK-sejtek (Natural Killer= természetes ölő sejtek). Daganatos sejtek jelenléte esetén normális körülmények között ezen NK-sejtek termelődése növekszik. Az NK-sejtek az immunrendszer gerincét alkotják és a szervezet védelme során elsőként vetik be magukat a vírusfertőzött sejtek, mint pl. a daganatos sejtek ellen.

Ez a könyv azzal foglalkozik, hogy a BioBran nevű készítményben található rizskorpából nyert kivonat segítségével hogyan növelhető a szervezet ellenálló képessége. Az eddigi kutatások alátámasztják azt az állítást, hogy a BioBran pozitív hatással van az NK-sejtek aktivitására.

Spencer Bright sokéves tapasztalattal rendelkező brit újságíró, aki ezt a könyvet a világ minden részéről származó neves orvosokkal, tudósokkal és páciensekkel folytatott beszélgetései alapján állította össze. A természetes gyógyhatású szerekkel szemben sem elfogultságot, sem előítéletet nem mutat, egyszerűen azt ismerteti könyvében, amit azoktól tudott meg, akiknek már van tapasztalata a BioBran étrend-kiegészítővel.

Remélem használni fogják az ellenálló képességet erősítő gyógykezelés részeként a BioBrant, mert ez a készítmény rendkívül hatásos.

Dr. Anthon Soyer M.B., B.S, The Diagnostic Clinic, London

 

 

 

Érdekelhetnek még…