Bio Ganoderma őrlemény 20g

4.990 Ft

Gyöngyösi féle bio Ganoderma őrlemény 100%-os tisztaságú, ellenőrzött magyar biogazdálkodásból származó gluténmentes termék.

 

 

Leírás

fülöpjakabi Bio Ganoderma őrlemény Gyöngyösi Sándor ellenőrzött, vegyszer mentes biogazdálkodásából származó, szárított, majd őrölt, 100%-ban ganodermát tartalmazó magyar termék!

Ganoderma gyógygomba (pecsétviaszgomba, reishi, ganoderma lucidum) az egyik legismertebb és legnépszerűbb gyógygomba világszerte. A tradicionális keleti medicina (Japán és Kína) több ezer éve alkalmazza.

A Bio Ganoderma őrleményt bio joghurtba  vagy akár kávéba, teába érdemes beletenni és elfogyasztani. Főzéshez használni nem célszerű, mivel a gombában lévő hatóanyagok lebomolhatnak! Amennyiben a joghurtot választja, érdemes a bio joghurt porkultúrából a házilag előállított joghurtot használni, mely garantáltan színezék és adalék mentes!

A Ganoderma gomba mellé napi 500-1000 mg C-vitamin fogyasztása ajánlott.

Gyártja és forgalmazza: Gyöngyösi és Társa Kft, Fülöpjakab
Termelő: Gyöngyösi Sándor biogazda
Töltő tömeg: 20g 

Minőségét megőrzi: az üvegen feltüntetett időpontig

Kép: a képen a 20g-os és a 10 g-os Bio ganoderma őrlemény is látható!

Figyelem! Véralvadásgátló gyógyszerrel való együtt adása a vérzés veszélyét fokozhatja, ezért csak fokozott odafigyelés esetén javasolható az együttes használatuk! Kérje orvos-természetgyógyászunk tanácsát. Az élelmiszerek, így a gyógygomba tartalmú őrlemény is, nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyító hatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. Használatuk nem helyettesíti az orvosi kezelést, maximum kiegészítheti azt. Allergia előfordulhat, ebben az esetben azonnal hagyja abba a gomba fogyasztását. 

Gluténmentes termék! A gluténmentesség igazolása ide kattintva tekinthető meg: Glutén-mentesség-igazolása

 

Hogy készül a ganoderma tea? Gyöngyösi Sándor megmutatja:

 

 

Érdekelhetnek még…

Védekezzünk természetesen!

Itt van az ősz, itt van újra! 🍂🍁🍂 És a rendelők tele vannak betegekkel, mindenki náthás, beteg. Hogyan tudjuk leküzdeni a természet segítségével a megfázásos tüneteket? Szerencsére vannak olyan gyógynövényeink, melyek külön-külön is jól bevethetők ilyen esetben,

de még jobb, ha együtt küldjük őket harcba a vírusok ellen! 🙏🌿🍀👉

VITALDEPO TIPP: HerbaClass BLACK most AKCIÓS áron rendelhető ide kattintva!

Holler Box

AJÁNDÉK NEKED!

Most 1 Ft-ért teheted a kosaradba a legkiválóbb immuntámogatónkat, a Bíborkasvirág herbát (50g), ide kattintva: 

KÉREM AZ AJÁNDÉKOT!
Holler Box