Omega First (60x)

Az Omega First termék már nem kapható, helyette a HerbaClass természetes növényi kivonatát javasoljuk, melynek nagyon magas az omega-3, -6, és -9 tartalma:

HerbaClass természetes növényi kivonat “40”+Kendermagolaj

5.990 Ft

Aktuális kedvezmény a legalacsonyabb ár alapján: %

Elfogyott

Omega First - 830 mg Omega3 zsírsavtartalmú étrend-kiegészítő készítmény.

Tiszta és természetes omega 3 forrás. Nem tenyésztett tőkehalból, ajókából, makrélából és szardíniából készül, amelyeket Norvégia sarkvidéki hideg vizeiből, és Chile csendes-óceáni partvidékén halásznak.

Biztonságos: Az Omega-First kapszulák hatóanyagát molekuláris desztillációval tisztítják, és elemzik, hogy biztosítsák a CRN (Council for Responsible Nutrition) előírásaival való egyezést a nehézfémek, dioxinok és PCB tekintetében.

Nincs halíze: Az Omega-First gélkapszulák kellemes ízűek, természetes citromízesítésűek.

Stabil: Természetes antioxidánsokat tartalmaz, mint a rozmaring és az E-vitamin.

Független tesztelés: Az Omega-First kapszulákat hatékonyság, biztonság és frissesség alapján tesztelte az IFOS (International Fish Oil Standards) szervezet és a maximális ötcsillagos minősítést ítélte meg (kivételes termékkategória). Az ötcsillagos véleményezés megtekinthető az IFOS honlapján: https://www.ifosprogram.com.Használat előtt kérje egészségügyi szakértő tanácsát.

Omega First összetétele: halolaj 1200 mg; ebből omega-3 zsírsav: 830 mg, EPA (eikozapentaénsav): 450 mg / kapszula, DHA (dokozahexaénsav): 250 mg / kapszula

Omega First adagolása: Felnőtteknek 1 kapszula A javasolt adagot ne lépje túl!

Eltartható: a doboz alján nyomtatva jelzett időpontig (hó/év)

Gyártó: Accurex Healthcare Manufacturing Inc. Kanada

Forgalmazó: Haelth First Europe Kft.

Figyelem: Az étrend-kiegészítő nem helyettesítheti a vegyes étrendet! Ne használja, ha terhes, vagy szoptat. Hűvös helyen tárolandó. Minőségét megőrzi a címkén jelzett időpontig (nap/hó/év)

Gyermek elől elzárva tartandó!

Kosár

Kövess minket a Facebookon!

 
Dr. Dóda Ildikó