Kosár

Dr. Dóda Ildikó

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Red Maca PRO kapszula 30x

Növeli a férfi erőt, segíti a szív- és érrendszer, valamint a prosztata megfelelő működését, mellesleg stresszoldó hatású.

3.990 Ft

Elfogyott

A Red Maca PRO kifejezetten az érett korú, illetve az afelé közeledő férfiak számára kifejlesztett speciális étrend-kiegészítő készítmény.

A Red Maca PRO kapszula a perui Andok 4000-4500 tengerszint feletti magasságon termesztett vörös maca gumójának kivonatát tartalmazza. A krónikások által lejegyzettek szerint az Inka harcosok csatába való vonulás előtt a maca gumóból készített ételt, mint energiát adót fogyasztották. A maca fogyasztását a perui fennsíkon élő indián őslakosok évszázadokon át összefüggésbe hozták a termékenységgel és a szexualitással.

A Red Maca PRO készítményben lévő maca gumó sok értékes anyagot tartalmaz

[unordered_list style="star"]

  • likopin - antioxidáns hatásának köszönhetően - hozzájárul a prosztata sejt-DNS sértetlenségének, így a prosztata szövet épségének megőrzéséhez, ezáltal a prosztata normál funkciójának fenntartásához,
  • C-vitamin és E vitamin, valamint a cink és a szelén a szervezet antioxidáns védekező rendszerének fontos elemei, hozzájárulnak a szervezetben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásához, ezáltal a sejtöregedés lassításához,
  • cink részt vesz a reproduktív rendszer normál működésében,
  • szelén a szív és érrendszer, továbbá a prosztata egészségének fenntartásában,
  • C vitamin a kötőszövetek és az erek normál struktúrájának megtartásában és a kollagén képzésben,
  • folsav a B6 vitaminnal és a B12 vitaminnal együtt, segíti a vér normál homocisztein szintjének fenntartását, ezáltal a szív- és érrendszer egészségének megőrzését.

[/unordered_list]

Red Maca PRO alkalmazása: naponta 1 kapszula étkezés közben egy pohárnyi mennyiségű vízzel, összesen: napi 1 kapszula.

[unordered_list style="green-dot"]

  • kúraszerűen legalább egy hónapig kell használni,
  • előnye, hogy nem tartalmaz hormont,
  • mellékhatás nem szokott előfordulni használata kapcsán.

[/unordered_list]

Forgalmazó: Ashaninka Pharma Kft.
OETI reg. száma: 6157/2009
Kiszerelés: 30 db kapszula/doboz

Figyelem! Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!

red-maca-2