Akció!

Bihar Kincse MIX csomag + AJÁNDÉK vitaminnal

12.360 Ft 11.970 Ft

A Bihar Kincse MIX csomag tartalma:
3 db Bihar Kincse teakeverék +
1  db AJÁNDÉK DeLaVie vitaminital.

A Bihar Kincse MIX csomagban a 3.990 Ft-os árú Bihar Kincse teakeverékek közül lehet szabadon választani 3 különböző terméket (2 egyforma is lehet benne). Mellé ajándékba adunk egy 250 ml-es nagy dózisú vitaminokat tartalmazó DeLaVie italt.

Leírás

A Bihar Kincse MIX csomag tartalma:
3 db Bihar Kincse teakeverék + 1  db AJÁNDÉK DeLaVie vitaminital

A MIX csomagban a 3.990 Ft-os árú Bihar Kincse teakeverékek közül lehet szabadon választani 3 különböző terméket (2 egyforma is lehet benne). Mellé ajándékba adunk egy 250 ml-es, 9 féle vitamint tartalmazó DeLaVie italt.  Ez a különleges csomagajánlat kizárólag a Vitaldeo Webáruházban érhető el.

Itt tudja megnézni a teakeverékeket: Bihar Kincse teakeverékek

FIGYELEM! A MIX csomagba NEM választhatók az egykomponensű gyógynövényes termékek (Nehézszagú gólyaorr és a Gímpáfrány, melyek webáruházunkban 5.990 Ft-os áron kaphatók).

A BIHARI FÜVES EMBER, Ion Bonchis ősei már az 1800-as évek eleje óta gyógynövények gyűjtésével és népi gyógyászati alkalmazásaival foglalkoztak. Évszázados tapasztalataik apáról fiúra szálltak.
A szomszéd országban AROMA PLANT néven ismert, a Bihar-hegységben kézzel szedett gyógynövényekből készült termékcsalád hazánkban BIHAR KINCSE néven vált a közelmúltban elérhetővé.

Forgalmazza: Betűnet Kft.

 

Érdekelhetnek még…