Akció!

Lapacho tea (1 kg)

9.990 Ft 9.290 Ft

Ez a termék már nem kapható webáruházunkban.

Elfogyott

Leírás

A lapacho tea egy különleges dél-amerikai fa kérgéből készül. Az inkák szerint támogatja az immunrendszert. Rendkívül gazdag vas, kálium, kalcium, mangán és magnézium tartalmú.

A lapacho tea a természetgyógyászatban anti-candida teaként is ismert, cukorbetegség kiegészítő kezelésére, immunrendszer támogatására is szokták még javasolni.

Kúraszerűen érdemes fogyasztani. Általában 1 hónap rendszeres fogyasztás után egy pár napos szünetet igényel, majd újabb egy hónap fogyasztás javasolt. Csersav- és teinmentes tea, ezért nem lehet túláztatni.

Az elkészítése kicsit körülményesebb, mint más fajtáknak, mivel fakéregről van szó, ezért sokkal lassabban készül el. Körülbelül, 5 perces főzést és minimum 20 perces letakart pihentetést szoktak hozzá javasolni. A másik módszer a 90 celsius fokos vízben való minimum 30 perces letakart áztatás, amit az igazi teások preferálnak inkább.

FIGYELEM! Kismamáknak és gyermekeknek nem ajánlott! Ez a termék gyógyító hatással nem rendelkezik, használata nem helyettesíti az egészsége életmódot és a vegyes étkezést.

Forrás: https://teaunnep.hu/egeszseg-lapacho.html

Kedves Érdeklődőnk kérésére mutatunk itt egy fotót a legutóbbi áttetsző csomagolásban kapott termékről.

A fotó mobillal készült, de a vásárlónk számára így is hasznos információt jelenthet.

lapacho

 

Érdekelhetnek még…

HX IMMUNITY=13 immuntámogató hatóanyag
  • 3000 NE D-vitamin
  • 500 mg C-vitamin (nyújtott hatású)
  • A-, B6-, B9- és B12-vitamin
  • vas, réz, cink, szelén
  • béta-glükán
  • echinacea, ginzeng
Októberben csak 1990 Ft!
Holler Box