Pro-Pre joghurt oltókultúra (1x)

890 Ft

1 liter házi joghurt elkészítésére alkalmas oltókultúra, hogy mindig friss és egészséges joghurtot ehessünk! A termék ára 18%-os ÁFA-t tartalmaz!

1 liter házi joghurt = 780 Ft

Leírás

A Pro-Pre joghurt készítő oltókultúra 100%-ban természetes összetevőket tartalmazó magyar fejlesztés, mely elnyerte hazai és nemzetközi kutatók és tudósok elismerését.

joghurt tehén-vagy juhtejből, baktériumkultúrával előállított, savanyú tejkészítmény. A joghurt élő egészség: kalciumban, foszforban, káliumban, fehérjében és B-vitaminokban gazdag.

Milyen összetevőket tartalmaz a Pro-Pre joghurt oltókultúra?

Floracia™ (42,6%), TMP tejfehérje-koncentrátum por (35,2%), galakto-oligoszacharid (21,3%), fagyasztva szárított tejsavbaktérium-tenyészetek (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus salivarius subsp. thermophilus, Lactobacillus acidophilus LA-5®, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus GG, Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB-12®; 0,9%)

Átlagos tápértékMértékegység100 g-banEgy adagban (14 g-ban)200 g joghurtban*
Energia
kJ1100155479
Kcal26437114
Zsír amelyből-telített-zsírsavak
g0,4<0,15,5
g0,3<0,13,6
Szénhidrát amelyből-cukrok
g8,71,28
g1,50,28
Fehérjeg28,647,5
g0,4<0,10,1
Rostg60,78,51,7
  *- 2,8 % zsírtartalmú hőkezelt tejből készítve

Miért érdemes Pro-Pre joghurtot fogyasztani?

  • Probiotikumot és prebiotikumot is tartalmaz.
  • Prebiotikumként Floracia™ (42,6%) és galakto-oligoszacharid (21,3%) található benne. A Floracia™ akácrostot és frukto-oligoszacharidot tartalmaz.
  • Probiotikumként 6 féle probiotikus baktériumtörzs kapott helyet benne: Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus salivarius subsp. thermophilus, Lactobacillus acidophilus LA-5®, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus GG, Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB-12®.
  • Stabilizáló szer és hősokk nélkül, lassú érleléssel készül egy speciálisan kifejlesztett érlelőben.
  • A házilag elkészített joghurt hűtőszekrényben 15-20 napig eltartható, mivel savanyított tejtermék.

A Pro-Pre joghurt oltókultúra nettó súlya: 14 g

A csomag 6 liter joghurt elkészítéséhez szükséges oltóanyagot is tartalmaz!

Hogyan készül a Pro-Pre joghurt az érlelő segítségével?

  1. Melegítsünk fel  1 liter tejet 45-47 °C-ra.
  2. Keverjünk el benne egy tasak oltókultúrát egyenletesen.
  3. Ezután öntsük át a tejet az 1 literes üvegbe, és tegyük be 8-10 órára az érlelőbe (ha később vesszük ki, keményebb lesz).
  4. Ezt követően vegyük ki az érlelőből az üveget, tegyük be a hűtőbe és lehűlés után, hűtőben tárolva 15-20 napon át is fogyasztható.

Figyelem! Allergiát vagy intoleranciát okozó összetevőket (pl. tejet, tejfehérjét, laktózt) tartalmaz! Azok számára, akik érzékenyek ezekre, a belőle készült joghurt fogyasztása nem javasolt!

malnaval

Forgalmazza: Pro-Pre mikrobiológiai kutató fejlesztő és élelmiszergyártó Kft.

Keress meg minket a Facebookon!

Érdekelhetnek még…

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás