Akció!

HemoMed® krioterápiás eszköz aranyér ellen

14.990 Ft 14.590 Ft

HemoMed® egy USA-ban kifejlesztett krioterápiás (hideghatást közvetítő) eszköz aranyér, nyálkahártya berepedés (hasadék, anális fissura) fájdalmatlan kezelésére, műtét és vegyszerek nélkül.

Elfogyott

Kategória: Címkék: ,

Leírás

A HemoMed® az első, otthonában használható, mellékhatásoktól mentes aranyér kezelésére fejlesztett készülék.

A HemoMed® kialakításánál bizonyos anatómiai szempontokat is figyelembe vettek, így külső és belső aranyér természetes kezelésére is alkalmas lehet.

Több évi kutatás és technológiai fejlesztés után sikerült egy olyan egyedülálló terméket kifejleszteni, amely fájdalmas beavatkozás nélkül képes megszüntetni az aranyér gyulladását. A HemoMed egy hidegterápiás eszköz, orvosi műanyagból készült, és speciális hűtőfolyadékot tartalmaz.

Milyen előnyei vannak a HemoMed® használatának?

  1. Szinte azonnali fájdalomcsillapító hatás: a krioterápia (extrém hideg hatás) alkalmas fájdalomcsillapításra, izomgörcsök oldására, duzzanatok csökkentésére helyileg, jótékony hatása az adott területen haladéktalanul észlelhető. Már az első használattól kezdve – rendkívüli hideg érzéstelenítő, valamint érszűkítő és duzzanatcsökkentő hatásainak köszönhetően – megszűnnek a zavaró tünetek, a fájdalom, viszketés, égő érzés, duzzanat, csökkenhet a vérzés.
  2. Allergia mentes, bőrbarát megoldás: speciális műanyagból készült az eszköz, melyen nem tapadnak meg szennyező és allergizáló anyagok, annak tisztán tartása könnyű feladat. Allergiás reakciót nem vált ki az alkalmazott területen.
  3. Hosszan tartó jótékony hatás: tekintettel a speciális orvosi műanyag burkolatra és a speciális fagyott hűtőfolyadékra, rendkívül egyenletesen adja le a hűtő hatását, akár 8-10 percig is tartja az extrém hideg hatást.
  4. Többször használható eszköz: a HemoMed újrahasznosítható, szappanos mosás és öblítés után újra a mélyhűtőbe helyezhető. A terméket a kúra során annyiszor használja, ahányszor csak szükségét érzi, akár fél-egy évig is.
  5. Életminőség javítás: a páciens kellemetlenségek nélkül folytathatja a mindennapi teendőit.

Hogyan kell használni a HemoMed®-t?

A HemoMed®-t ajánlatos naponta 2-3 alkalommal használni 5-8 napon keresztül. A legtöbb esetben ez elég a tünetek megszüntetéséhez, de a szövetek teljes regenerálódásának érdekében még 2-3 hétig szükséges az eszköz alkalmazása. Súlyosabb esetekben a HemoMed® 4-5 alkalommal is használható, naponta, akár 4 héten keresztül is, ezek után csökkentsük a napi használatot 2-3 alkalomra. Vegye figyelembe, hogy a legsúlyosabb esetekben, mint például az erősen gyulladt külső aranyerek esetén legalább 4 hét szükséges a teljes gyógyuláshoz.

Helyezze a HemoMed® készüléket a tartóba, amelyet a csomagban megtalál. Tegye a mélyhűtőbe az aplikátort lefelé fordítva (a vékony végével lefelé) belső aranyér esetén, felfelé fordítva külső aranyér esetén. Minden használat előtt minimum 2 órát kell a HemoMed®-et a mélyhűtőben tartani.

Vegye ki a HemoMed®-et a mélyhűtőből (1. lépés), és távolítsa el róla a műanyag tartót, az oldalainál fogva (2. lépés).

1414499102.6053hemomed_hasznalata

Belső aranyér esetén

Vigyen fel pár csepp síkosítót (a csomagban megtalálja) a tubusra, az eszköz keskenyebbik végére (3. lépés). Feküdjön le az oldalára, majd helyezkedjen el kényelmesen, hajlítsa be és húzza fel térdét a mellkasáig és lassan óvatosan illessze be a tubust (a keskenyebbik, síkosított végét) a végbélnyílásba (4. lépés), majd hagyja ott 8-10 percen keresztül (5. lépés). Nem szükséges a tubust teljes hosszában felhelyezni, csak ameddig az kényelmes.

Külső aranyér esetén

Feküdjön le az oldalára, majd helyezkedjen el kényelmesen, hajlítsa be és húzza fel térdét a mellkasáig és helyezze a tubust az érintett területre a végbéltájékon (4. lépés), majd hagyja ott 8-10 percen keresztül (5. lépés).

Használat után öblítse le a HemoMed®-et szappanos vízzel (6. lépés). Bármilyen szappan vagy fertőtlenítő használható, viszont ne próbálja meg forralással fertőtleníteni, oldószerrel- vagy hígítóval tisztítani, mert az kárt tehet eszközében.

Helyezze vissza az aplikátort a tartójába és tegye vissza a mélyhűtőbe (7. lépés). A következő használatig tárolja a HemoMed®-et fagyasztójában (8. lépés).

Egy HemoMed® készüléket lehetőleg egy személy használjon!

A csomag tartalma: 1 db krioterápiás eszköz, 1 db síkosító

Származási helye: USA

USA.FDA.CE Regisztrációs szám FDA (amerikai gyógyszerhatóság) : 1063212., ( 93/42EEC )

hemomed csomag