KiroMED Mágneses deréktámasz

11.360 Ft

KiroMED Mágneses deréktámasz használata az állandó hát- és derékfájdalmak, izomgörcsök esetén jótékony hatású lehet.

Rendelésre kb. 3-4 napos határidővel szállítjuk! Ezt a terméket KÜLÖN csomagban küldjük, és KÜLÖN rendelésként kezeljük! Szállítási költséggel együtt a fizetendő ár minden esetben: 12.750 Ft!

11.360 Ft KiroMed + 1.390 Ft szállítás= 12.750 Ft

A fennálló rendkívüli Covid helyzet, valamint az ennek kapcsán bevezetett biztonsági, egészségügyi előírások súlyosan érintik a  nemzetközi szállítást, ennek következményeként a KiroMed termékek bizonytalan ideig nem rendelhetők webáruházunkban.

 

 

Elfogyott

Leírás

KiroMED Mágneses deréktámasz – az állandó hát- és derékfájdalmak, izomgörcsök, ízületi gyulladások, reumás, köszvényes panaszok mind a szervezet jelzései arról, hogy a gerincoszlopunk nem megfelelően funkcionál.  Ezeknél a panaszoknál kulcsfontosságú, hogy szervezetünk jelzéseit időben észrevegyük és megelőzzük a nagyobb bajt. Erre nyújt megoldást a mágneses derék- támasz, mely nem csak a megelőzésben tökéletes partner, hanem a már kialakult, meglévő panaszoknál is nagy segítséget nyújt a hát- és derék- fájdalmak csillapításban és a mozgás élvezetének újra felfedezésben.

A KiroMED Mágneses deréktámasz:

 • erősen támaszt
 • energetizál
 • egyszerűen használható.

Egyszerűsége és nagyszerűsége a 6 db kivehető mágnesben, a turmalinban és az acélmerevítő pántokban rejlik.

A mágneseknek és a turmalinnak köszönhetően a deréktámasz visszaállítja a problémás sejtek energiaszintjét és harmonizálja a rezgési frekvenciájukat, ezáltal a sejtek könnyebben veszik fel a friss oxigént és a táplálékot, illetve szabadulnak meg a mérgező- és salakanyagoktól. A mágnesek észak-déli polaritással rendelkeznek. Az állandó mágnes és mágnesterápia hatásos, mivel akti- válja a sejteket, javítja a vérkeringést és a mikrokeringést, felszámolja a gyulladást és más tüneteket, biztosítja a komfortérzetet és megszünteti a fájdalmat.  Ez egy természetes biológiai folyamat szervezetünknek, mivel a föld is állandó mágneses mezővel rendelkezik.

Az öv másik sajátossága a turmalin, ami egy a természetben előforduló ásványi anyag, melynek egyedülálló elektromos tulajdonsága felelős a jótékony hatásáért. Köztudottan a turmalin gyenge elektromos áram előállítására képes, infravörös sugarakat bocsájt ki és növeli a levegő nedvességtartalmának negatív ion mennyiségét, mely megköti a káros anyagokat lerakódásokat. A szintetikusan előállított negatív ionokkal szemben, a turmalin által termeltek természetesek, teljesen bizton- ságosak és nincsenek mellékhatásai.
A turmalin és a mágnes kapcsolatának köszönhetően kialakuló termikus hatás következtében létrejövő hő számos terápiánál gyógymódként alkalmazható.

A KiroMed Mágneses deréktámasz ezen kívül a beleépített acél merevítőknek köszönhetően nem csak a test belső működési folyamataira van jó hatással, hanem segíti a külső tartást, így megfelelő támaszt biztosít minden helyzetben, megkönnyítve a mozgást.
A KiroMed Mágneses deréktámasz több méretben elérhető, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb és legkényelmesebb méretet.
Valamint a belső mágneses rész a tépőzáras megoldásnak köszönhetően könnyen kivehető, abban az esetben, ha valaki csak az öv, támasztó- és tartásjavító hatását szeretné alkalmazni.

KiroMED Mágneses deréktámasz használata:

 • Az öv használatának időtartama addig ajánlatos ameddig jól érezzük magunkat benne.
 • Javasolt terápiás időtartam betegség esetén minimum 2 hét folyamatos használat. (napi 1-2 óra minimum)
 • Éjszakára alváshoz nem javasolt a használata.
 • Első időkben egy kicsit szokatlan lehet a viselete, és a test melegedését tapasztalhatjuk, de egy kis idő elteltével érezni a fogjuk az öv jótékony hatását. A test melegedése nem függ össze a betegségből eredő lázas állapottal. Folyamatos használata során a könnyedebbé és energikusabbá válik a mozgás.

KiroMED Mágneses deréktámasz választható méretek (méret-derékbőség cm):

(Kérjük rendelésnél a megjegyzés rovatban tüntesse fel a választott méretet.)

 • M – 92-99 cm
 • L – 99-106 cm
 • XL – 106-113 cm
 • XXL – 113-118 cm
 • XXXL – 118-130 cm

Figyelem!

 • A terméket nem használhatják pacemakert, inzulinpumpát és gyógyászati tapaszt viselő személyek, valamint terhes nők!
 • A termék nyílt sebre nem alkalmazható!
 • A terméket csak kézzel lehet mosni 30 fokon, ezért ruha felett ajánlott használni.
 • Vasalni tilos, a szárítógép és a centrifuga károsíthatja a terméket, közvetlen erős hőhatásnak ne tegyük ki az öveket!

Érdekelhetnek még…

VÁLASSZ AJÁNDÉK ITALT! Vásárlásonként 1 db új Swiss FIZZY italt tehetsz jelképes 1 Ft-ért a kosaradba. És az ízt Te választod meg, milyen legyen! További infó: https://vitaldepowebaruhaz.hu/bolt/delavie-ital/valassz-egy-swiss-fizzy-italt/
Holler Box