Altrient® R-ALA R-alfa-liponsav (30x)

26.790 Ft

Altrient® étrend-kiegészítő termékeinek különlegessége, hogy az egyedülálló Lypo-SphericTM Liposzomás kapszulázási technológia segítségével a termék akár 98%-ban hasznosul a szervezetben. Természetes alapanyagból készült termék!

Ingyenes szállítás

Elfogyott

Leírás

Altrient® R-ALA R-alfa-liponsav – az Altrient® étrend-kiegészítő termékeinek különlegessége, hogy az egyedülálló Lypo-SphericTM Liposzomás kapszulázási technológia segítségével a termék akár 98%-ban hasznosul a szervezetben. Természetes alapanyagból készült termékek!

Alfa Liponsav (ALA) az egyik legerősebb antioxidáns, amely megtalálható egy egészséges szervezet szinte minden szövetében. Kis mennyiségű ALA természetesen jelen van a szervezetben, de a többi, amire szükség van származhat elfogyasztott vörös húsokból belsőségekből, valamint a sörélesztő, vagy étrend-kiegészítőkből.
Mivel az ALA mennyisége, amely étrend-kiegészítők segítségével áll rendelkezésre, több mint 1000-szer nagyobb, mint ami egy normális étrenddel jut a szervezetbe, az  ALA szakértők azt javasolják, naponta  étkezését egészítse ki kiváló minőségű ALA-val.

Az ALA két formája található meg:

 • az R forma, amely az a forma, ami a természetben megtalálható, és
 • az S-forma, amelyet gyakran használnak az alacsony költségű, szintetikus készítményekben az ALA előállításakor.

Az R-ALA bizonyult biológiailag jobban hozzáférhetőnek, és biológiailag aktívabbnak, mint az S-ALA, de ez költséges, és gyakran felvet stabilitási kérdéseket a gyártásban. Ezért a legtöbb ALA étrend-kiegészítő csak az S formát tartalmazza, vagy 50/50 arányú keverékét az S-és R ALA-nak.
Altrient ® R-ALA liposzómákba ágyazva készül esszenciális foszfolipidek felhasználásával, amelyek védik az R-ALA-t  az emésztőnedvek a romboló hatásától. Az  Altrient® R-ALA bevétele után perceken belül eljut a véráramba és a sejtekbe. Ez a hatékony beviteli mód megadja a lehetőségét, hogy megtapasztalják az R-ALA  összes előnyét.

Tulajdonságok, hatásai:

 • Újrahasznosítja az E- és a C-vitamint, valamint a glutationt.
 • Eltávolítja a nehézfémeket.
 • Átjut a vér-agy gáton.
 • Nélkülözhetetlen a sejtszintű energiatermeléshez.
 • Szervezetünk a sejtjeink által előállított glükózt elégetve jut energiához. Az alfa-liponsav jelenléte nélkül ez az „üzemanyag” nem képes bejutni a mitokondriumba, így a szervezet nem tud energiát előállítani! Az R-alfa-liponsav növeli a szervezet ATP szintjét.
 • Szabályozza a vércukorszintet.
 • Ugyancsak bizonyított, hogy az R-alfa-liponsav diabétesz esetén segít javítani a neuronok működését és ingerületvezetését.
 • Az alfa-liponsav hozzájárul az olyan idegi alapú tünetek enyhítéséhez, mint a karokban vagy a lábakban jelentkező égető érzés, fájdalom vagy zsibbadás.
 • Mérgezések esetén is hatásos.
 • Sejtöregedés gátló hatása van.
 • Daganatos kezelések hatékony kiegészítője.
 • A nagy dózisú alfa-liponsav a fenti tünetek hivatalosan jóváhagyott kezelési módja Németországban.

Altrient® R-ALA R-alfa-liponsav összetétele, tasakonként (5,7 ml):

R-alfa-liponsav: 250mg

Foszfolipidek (szójalecitinből): 1000mg

 • melyből foszfatidilkolin: 675mg
 • foszfatidiletalonamin: 150mg
 • foszfatidilinoszitol: 10 mg
Egy tasak mennyisége: 5,7 ml / kb. 1 teljes teáskanál
Szín: világos krém
Állag: mézszerű, pH: 7,0–7,5
liposzómás glutationAltrient® R-ALA R-alfa-liponsav ajánlott alkalmazása: táplálék kiegészítőként napi 1-2 tasak elfogyasztása ajánlott. A legkedvezőbb hatás érdekében vágja le vagy szakítsa le a tasak bemetszett végét, préselje ki 30-60 ml szűrt vagy forrásvízbe vagy kedvenc hideg italába, és igya meg éhgyomorra legalább 15 perccel étkezés előtt. Vízben nem oldódik fel, de ez nem befolyásolja a hatását.
Eltartható és tárolható a gyártástól számított 12 hónapig. A maximális hatékonyság megőrzése érdekében ajánlott hűtőszekrényben tartani. Fagyos vagy közvetlen napfénynek kitett helyen hosszú ideig ne tárolja!

Fontos tudnivaló! Az Altrient® R-ALA R-alfa-liponsav bevételét követően előfordulhat laza széklet, és jelentkezhetnek olyan méregtelenítési tünetek, mint a fejfájás, izomfájdalom, hányinger, gázképződés vagy influenza-szerű tünetek. Fontos, hogy amennyiben a fenti tüneteket tapasztalja, fogyasszon sok friss vizet és pihenjen eleget! Amennyiben vércukorszint-csökkentő gyógyszert szed, vagy pajzsmirigye alul- vagy túlműködése miatt kezelésben részesül, a termék alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával!

Kiszerelése: 1 doboz 30 tasakot (30 x 4,7 ml) tartalmaz.

OÉTI notifikáció: 16099/2015

Magyarországi forgalmazó: Abundance and Health Ltd., Anglia

Figyelem! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!
Gyermekektől tartsa távol!

Az Altrient® liposzómás termékcsalád.

Az Altrient® liposzómás termékcsalád.

Érdekelhetnek még…