DeLaVie forgalmazás

A DeLaVie három svájci gyógynövénynek (Izsópfő, Bergamott menta és a Mályvalevél), valamint kilenc vitaminnak (A-, C-, E-, B-vitaminok) a kiváló egyede, finom gyümölcsös ízben, szénsav mentes formában, adalékoktól, színezékektől és tartósítószertől mentesen. Egy 250 ml-es flakon például 1000 mg C-vitamin forrásául szolgál! További termékinformáció itt olvasható: https://vitaldepowebaruhaz.hu

Jelenleg 5 féle termék kapható és forgalmazható!

  1. DelaVie, mint felnőtteknek kifejlesztett, vitaminokkal és gyógynövényekkel dúsított ital,
  2. DeLaVie ZERO, mely az előző ital cukor mentes változata
  3. DeLaVie KIDS, mely a gyerekek vitaminozott itala,
  4. Calciumital Elysée, mely egy nagy dózisú kálium ital főleg sportolóknak, valamint kalcium pótlást fokozottabban igénylőknek.
  5. SlimBiosis, mely egy nagy dózisú L-karnitint tartalmazó ital. Ennek ára magasabb, mint a többi terméké.

Delavie-termékek_croppedHogyan lehet Delavie forgalmazó?

Ha valamilyen üzlete van (pl. biobolt, gyógynövény bolt, patika, élelmiszerbolt, webáruház, dohánybolt stb.) vagy büfét, éttermet, vagy esetleg valamilyen sportközpontot üzemeltet, kifejezetten várjuk jelentkezését.

Min. rendelés: 48 db, INGYEN szállítással!

Kizárólag vállalkozó viszonteladók jelentkezését várjuk!

Ha szeretne részt venni a DeLaVie ital értékesítésében, hívjon (+36-70-6340142) vagy írjon nekünk (vitaldepo@gmail.com), de a legszuperebb, ha kitölti ezt a jelentkezési lapot és felvesszük Önnel a kapcsolatot a részletek megbeszélése végett! Várjuk jelentkezését!

JELENTKEZÉS DELAVIE VITAMINITAL FORGALMAZÁSÁRA

 

Verification