Névtelen terv (1)

DUPLA kivonat AJÁNDÉK táskában!

Az elmúlt időszakban elég sok problémánk akadt az üveges termékeink kiszállításával kapcsolatban, főleg a HerbaPharm kivonatok voltak veszélyben, ui. a futárcégek nem tudtak kellő mértékben vigyázni a termékeinkre és jó néhány csomagunk sérülve, összetörve érkezett meg, mindannyiunk életét megkeserítve ezzel.

Mi folyamatosan kárigényeket adtunk be, Önök pedig késve kapták meg a megrendelt termékeket. Ez a helyzet mindenki számára kellemetlen szituációkat teremtett, ezért kezdtünk el gondolkodni, hogyan tudnánk megoldani ezt a problémát.

Először vastag buborékos fóliákba tekertük a termékeket, majd törékeny feliratokkal láttuk el a csomagjainkat, de sajnos ez sem szüntette meg az összes törést. Folyamatosan kerestük a lehetőségeket, olyan csomagolási módot kerestünk, mely védi a termékeket a szállítás során, de emellett a későbbiekben praktikusan használható is az Önök számára.

Hosszas keresgélés után megtaláltuk a megoldást!

Mivel a törések általában azon csomagoknál következtek be, ahol több üveget szállítottunk egy csomagban, ezért mostantól a dupla üveg kivonatot hűtőtáskába helyezzük bele, mely egész évben védi az üvegeket a töréstől, nyáron védi a nagy hőtől és ráadásként a termékek megérkezését követően hűtőtáskaként is praktikusan használhatók az egész család számára.

Így mostantól a Vitaldepo Webáruházból megrendelt DUPLA üveg HerbaPharm kivonat AJÁNDÉK táskában kerül kiszállításra, hogy biztosan törés mentes legyen a szállítás!

2db kivonat kerül egy táskába, így a 4db kivonatot tartalmazó megrendelés két ajándék hűtőtáskában kerül kiszállításra stb.

VÁRJUK MEGRENDELÉSEIKET a VITALDEPO WEBÁRUHÁZBAN!

HERBAPHARM termékrendelés:

https://vitaldepowebaruhaz.hu/termekkategoria/herbapharm-termekek/