IMG_7861

Egészség ajándékot Karácsonyra!

Közeleg az év legszebb ünnepe, a Karácsony!

Szeretnénk néhány egészsgébarát ötletet adni, mit is ajándékozzanak szeretteiknek ezen a csodás ünnepen.

Összesen hét féle karácsonyi csomagot állítottunk össze, legnépszerűbb termékeinkből: csomagjainkban megtalálhatók például a biogombák, HerbaPharm és HerbaClass termékek, és a Dr Ganolife bioganodermás termékek is. Csomagjaink mindegyikébe AJÁNDÉKKÉNT tettünk egy csomag Dr. Ganolife BIO szaloncukrot,  valamint egy-egy 2020-as naptárat a Vitaldepo Webáruház meglepetéseként! Csomagjainkat dekoratív dobozban küldjük el vásárlóinknak, hogy megkönnyítsük a csomagolást.

A Dr. Ganolife BIO ganodermás szaloncukor igazi kuriózumnak számít a hazi piacon, ui. összetevői BIO gazdaságokból származnak  adalékokat, színezőanyagokat nem tartalmaz. Kiváló ajándék az egészséges ételeket kedvelő ismerőseinknek, barátainknak, családtagjainknak.

Facebookos oldalunkon, ill. a szegedi ügyfélszolgálatunkon november 15-től indított játékunkban megnyerhetik az 5-5db díszdobozos karácsonyi ajándékunk egyikét is.

Csomagjaink limitált mennyiségben kerülnek forgalomba a készlet erejéig, legkésőbb december 20-ig tudjuk biztosítani őket.

NÉZZÉK MEG karácsonyi csomagjainkat a képre kattintva és VÁLASSZANAK egészségbarát ajándékot szeretteiknek, ezzel is kifejezve feléjük, hogy legnagyobb kincsük az Ő egészségük!