herbapharm-krem-tapasztalat

HerbaPharm és HerbaClass terméktapasztalatok

Már több mint egy éve, 2018 márciusában adták át Battonyán a HerbaPharm Europe Kft és a “Calendula Szövetség” által megálmodott és megvalósított gyógynövényfeldolgozó üzemet, ahol egyedi eljárással készülnek a kendermagból, lenmagból, máriatövismagból, fűszerköménymagból és még sok minden másból a fantasztikus krémek, őrlemények, kivonatok.

Négy kutató – Dr. Karsai József, Dr. Masa Péter, Prof. Dr. Hajtó János és Mákos Árpád – által kidolgozott speciális technikának hála, az átlagosnál jóval több hatóanyagot tudnak Battonyán kivonni értékes növényeinkből.

Az elmúlt évben egyre többen megismerték és megkedvelték a hazai gyógynövények felhasználásával készült természetes növényi termékeket, mi pedig a kezdetektől gyűjtjük a terméktapasztalatokat, ezért hoztuk létre az egyik közösségi oldalon csoportunkat. Itt van lehetőség saját tapasztalatok megosztására, mások tapasztalatának megismerésére, és adott kérdés megvitatására is, sőt tanácsadó doktornőnk, Dr. Dóda Ildikó segítségét is kérhetik csoporttagjaink.

Örömmel vesszük, ha vásárlóink csatlakoznak a jelenleg már több, mint 1000 főt számláló csoportunkhoz, így a lehető leghitelesebb forrásból ismerhetik meg a HerbaPharm és HerbaClass termékek legendás hatásait.

Csoportunkat itt találják:

https://www.facebook.com/groups/Herbapharm/

Webáruházunkban folyamatos készlet mellett van lehetőség a termékek megvásárlására is, így 1-2 napon belül tudjuk küldeni a csomagokat.

Minden hónapban más-más akciókkal kedveskedünk vásárlóinknak! Emellett a HerbaPharm kivonatokat – 2db, ill. 4db rendelése esetén – folyamatosan hűtőtáskában szállítjuk:

https://vitaldepowebaruhaz.hu/termekkategoria/herbapharm-termekek/

Továbbra is nagy szeretettel várjuk

terméktapasztalataikat!