herbapharm-krem-tapasztalat

HerbaPharm és HerbaClass terméktapasztalatok

Már több mint egy éve, 2018 márciusában adták át Battonyán a HerbaPharm Europe Kft és a “Calendula Szövetség” által megálmodott és megvalósított gyógynövényfeldolgozó üzemet, ahol egyedi eljárással készülnek a kendermagból, lenmagból, máriatövismagból, fűszerköménymagból és még sok minden másból a fantasztikus krémek, őrlemények, kivonatok.

Négy kutató – Dr. Karsai József, Dr. Masa Péter, Prof. Dr. Hajtó János és Mákos Árpád – által kidolgozott speciális technikának hála, az átlagosnál jóval több hatóanyagot tudnak Battonyán kivonni értékes növényeinkből.

 

Az elmúlt évben egyre többen megismerték és megkedvelték a hazai gyógynövények felhasználásával készült természetes növényi termékeket, mi pedig a kezdetektől gyűjtjük a terméktapasztalatokat, ezért hoztuk létre az egyik közösségi oldalon csoportunkat. Itt van lehetőség saját tapasztalatok megosztására, mások tapasztalatának megismerésére.

Örömmel vesszük, ha vásárlóink csatlakoznak a jelenleg már több, mint 1000 főt számláló csoportunkhoz, így a lehető leghitelesebb forrásból ismerhetik meg a HerbaPharm és HerbaClass termékek legendás hatásait.

Csoportunkat itt találják:

https://www.facebook.com/groups/Herbapharm/

 

Webáruházunkban folyamatos készlet mellett van lehetőség a termékek megvásárlására is, így 1-2 napon belül tudjuk küldeni a csomagokat.

Minden hónapban más-más akciókkal kedveskedünk vásárlóinknak! Emellett a HerbaPharm kivonatokat – 2db, ill. 4db rendelése esetén – folyamatosan hűtőtáskában szállítjuk:

HerbaPharm termékek itt találhatók: https://vitaldepowebaruhaz.hu/termekkategoria/herbapharm-termekek/

HerbaClass termékek pedig ide kattintva érhetők el: https://vitaldepowebaruhaz.hu/termekkategoria/herbaclass/

 

Továbbra is nagy szeretettel várjuk

terméktapasztalataikat!