INGYEN vitamin ÚJ vásárlóinknak!

A Vitaldepo Webáruházban gyógynövényes, gyógygombás termékek, vitaminok, antioxidánsok és sok egyéb kiváló minőségű termék kapható, melyek segíthetnek bennünket egészségünk megóvásában.

Webáruházunk egyediségét az adja, hogy orvos-természetgyógyász segíti a munkánkat, aki háziorvosi és fitoterápiás tapasztalatával igyekszik személyre szabott kiegészítő terápiát összeállítani a különböző problémák megoldására. A gyógynövények és a gyógygombák már 2000 évvel ezelőtt is gyógyítottak és nagy valószínűséggel 2000 év múlva is gyógyítani fognak majd. A mai modern kor emberei közül egyre többen előnyben részesítik ezeket az ősi gyógyítókat, hisz az esetek legnagyobb részében mellékhatások nélkül képesek támogatni hosszú távú egészségünket.

ÚJ VÁSÁRLÓINKNAK szól mostani AKCIÓNK!

Regisztrálj és vásárolj a Vitaldepo Webáruházban legalább 5.000 Ft értékben bármilyen terméket és a AJÁNDÉKBA küldünk 1 db DeLaVie vitaminozott italt cukrozott, vagy cukormentes ZERO formában, vagy esetleg a gyermekeknek kifejlesztett KIDS-t. A DeLaVie 250ml-es flakonjában található 1000mg C-vitamin mellett helyet kapott még nyolc féle vitamin és 3 féle gyógynövény kivonat.

Megrendelés leadásakor add meg a kiválasztott ajándék termék kupon kódját!

Te döntöd el, melyik vitamint kéred:

  • 1 db-os DeLaVie ital. Kupon kód: delavie2021
  • 1 db-os DeLaVie ZERO. Kupon kód: zero2021
  • 1db DeLaVie KIDS. Kupon kód: kids2021

Hogyan tudod érvényesíteni kedvezményed?

A 5.000 Ft értékű termék kiválasztása után a pénztár oldalon a kupon kódhoz írd be a fenti kódot. Vásárlónként ez a kupon csak egyszer használható fel!

A DeLaVie vitaminozott italokról itt olvashatsz: 

https://vitaldepowebaruhaz.hu/termekkategoria/delavie-ital/

Védekezzünk természetesen!

Itt van az ősz, itt van újra! 🍂🍁🍂 És a rendelők tele vannak betegekkel, mindenki náthás, beteg. Hogyan tudjuk leküzdeni a természet segítségével a megfázásos tüneteket? Szerencsére vannak olyan gyógynövényeink, melyek külön-külön is jól bevethetők ilyen esetben,

de még jobb, ha együtt küldjük őket harcba a vírusok ellen! 🙏🌿🍀👉

VITALDEPO TIPP: HerbaClass BLACK most AKCIÓS áron rendelhető ide kattintva!

Holler Box

AJÁNDÉK NEKED!

Most 1 Ft-ért teheted a kosaradba a legkiválóbb immuntámogatónkat, a Bíborkasvirág herbát (50g), ide kattintva: 

KÉREM AZ AJÁNDÉKOT!
Holler Box