INGYEN vitamin Önnek!

A Vitaldepo Webáruházban gyógynövényes, gyógygombás termékek, vitaminok, antioxidánsok és sok egyéb kiváló minőségű termék kapható, melyek segíthetnek bennünket egészségünk megóvásában.

Webáruházunk egyediségét az adja, hogy orvos-természetgyógyász segíti a munkánkat, aki háziorvosi és fitoterápiás tapasztalatával igyekszik személyre szabott kiegészítő terápiát összeállítani a különböző problémák megoldására. A gyógynövények és a gyógygombák már 2000 évvel ezelőtt is gyógyítottak és nagy valószínűséggel 2000 év múlva is gyógyítani fognak majd. A mai modern kor emberei közül egyre többen előnyben részesítik ezeket az ősi gyógyítókat, hisz az esetek legnagyobb részében mellékhatások nélkül képesek támogatni hosszú távú egészségünket.

ÚJ VÁSÁRLÓINKNAK szól mostani AKCIÓNK!

Regisztráljon és vásároljon a Vitaldepo Webáruházban legalább 10.000 Ft értékben bármilyen terméket és a AJÁNDÉKBA küldünk Önnek 1 db 70 db-os kiváló minőségű Bioheal C- vagy D-vitamint. Megrendelés leadásakor adja meg a kiválasztott ajándék termék kupon kódját!

Ön dönti el, melyik vitamint kéri:

  • 70 db-os 1000 mg-os C-vitamint acerolával. Kupon kód: c-1000
  • 70 db-os 3000 NE-es D3-vitamint. Kupon kód: d3-3000

Hogyan tudja érvényesíteni kedvezményét?

A 10.000 Ft értékű termék kiválasztása után tegye bele a kosarába a kiválasztott C- vagy D-vitamin tartalmú terméket is, majd írja be a fenti kupon kódot. A kupon kód megadása után a C- vagy D3-vitamin termék ára (1.390 Ft) levonásra kerül a fizetendő összegből, így válik Önnek INGYENESSÉ. Vásárlásonként csak egy kupon kód használható! 

A választható vitaminokat itt találja: 

https://vitaldepowebaruhaz.hu/termekkategoria/bioheal-termekek/

bioheal banner

EZT NE HAGYD KI! Az egyik legnépszerűbb, tíz kiváló immuntámogató gyógynövény kivonatát tartalmazó GABOLEXIN Verum kapszulánk január 15-30 között közel 40%-os árkedvezménnyel rendelhető + SZÁJMASZK AJÁNDÉKBA KATTINTS a képre és TEDD a kosaradba:
Holler Box