Itt az új év, új akciókkal!

A 2020-as év nagyon különleges év lesz a Vitaldepo Webáruház életében, hisz szeptember 01-én leszünk 10 évesek!

Büszkék vagyunk, mert a 10 évből már 8 éve, hogy Megbízható Bolt minősítést is magunkénak tudhatjuk, az Önök és a szakemberek véleménye alapján! Ezen szép kerek évforduló tiszteletére egész évben, hónapról hónapra különleges EXTRA akciókkal kedveskedünk Vásárlóinknak!

A Vitaldepo Webáruház választéka a hazai piacon egyedülálló, hisz fitoterápiás háziorvosunk, Dr. Dóda Ildikó válogatja össze a prémium kategóriás termékeinket, melyek egy-egy területen a legjobban használhatók, összetételük laborvizsgálati eredményekkel ellenőrzött. Gyógygombáink a Biokontroll Hungária Kft által ellenőrzött biogazdaságokból származnak, étrend-kiegészítőink mindegyike hazánkban engedélyezett, bevizsgált termék, így segítünk Önöknek a rengeteg egészségbarát termék között a legjobb minőségű és legbiztonságosabb termékek kiválasztásában. Vásárlóink számára van lehetőség ingyenes orvosi tanácsadás igénybevételére is, sokak nagy örömére.

Nézzük milyen akcióink, kedvezményeink lesznek januárban:

  • Minden kedves vásárlónknak díszdobozos 2020-as naptárat küldünk ajándékba, dekoratív tollal, a készlet erejéig. (2020.január 20-ra naptár készletünk sajnos elfogyott)
  • Újdonságunk a tokaji borecet alapú, 3 féle ízben kapható Shrubbie üdítő most 399Ft helyett 75%-al kedvezőbb áron, 99 Ft-ért kótolható meg a legnépszerűbb birs-levendula ízben. A borecet nagyon jót tesz emésztésünknek, bélrendszerünk működésének.
  • Megújult külsővel, de ugyanazon összetétellel jelent meg januárban az izlandi zuzmót és mályvát is tartalmazó Tátrai keverék, mely természetes módon segít enyhíteni a torokfájást, valamint a megfázásos tüneteket. 1990Ft helyett most 50%-al kedvezőbb áron, 995 Ft-ért rendelhető vásárlásonként egy termék.
  • Tátrat keveréket küldünk AJÁNDÉKBA 2db Gabolexin Forte növényi kivonat vásárlása esetén is. Ez a 10 gyógynövényt tartalmazó kivonat kiemelkedően támogatja a téli időszakban is az immunrendszerünk működését.
  • Ha még nem kóstolta volna, továbbra is van lehetőség vásárlásonként 1db Swiss vitamins ital 199 Ft helyett 50%-al kedvezőbb áron 99 Ft-ért történő megvásárlására. Tartósítószer nélkül készült pasztőrizált italok ezek, hasznos vitaminokkal, ásványi anyagokkal, három féle összetételben.
  • A battonyai HerbaPharm természetes növényi kivonatokat 2db, ill. 4db vásárlása esetén továbbra is AJÁNDÉK hűtőtáskában küldjük (két különböző méretűben).
  • Megújult KUPON kedvezményeinkkel további lehetőség van még kedvezőbb áron megvásárolni kiváló termékeinket!

“Az egészség nem minden, de egészség nélkül minden semmi!”

Egészséges, boldog új évet és kellemes téli napokat kívánunk!

🎉❄️☃️❄️🎉

Vitaldepo Webáruház