KÉSZÍTS OTTHON EGÉSZSÉGES, KÜLÖNLEGES ÉS FINOM JOGHURTOT PRO-PRE OLTÓKULTÚRÁVAL!

KÜLÖNLEGES ÖSSZETÉTEL

A joghurtok általában tartalmaznak élőflórát, ám a PRO-PRE esetében a 6 féle gondosan összeválogatott jótékony baktérium faj 3 tagú prebiotkum kombinációval is kiegészül. A prebiotikumok által a probiotikumok is eredményesebben működnek a bélflórában.

 MAX CSÍRASZÁM

A PRO-PRE oltóanyaggal készült joghurtban mérhetően kimagasló a jótékony baktériumtörzsek száma (~100 Milliárd 2 dl-ben), ami az első 10 napban csak elhanyagolható mértékben esik. A nagyobb bélflóra aktivitás pedig egy jobb út az egészség megőrzéséhez!

SAJÁT SZÁJÍZED SZERINT

A PRO-PRE joghurt készítésnél magad döntheted el, hogy lágyabb vagy katakteresebb ízvilágú és állagú joghurtot szeretnél-e. Az elkészült joghurtot tovább ízesítheted, mixelheted. Oldalunkon mindig találsz új tippeket, recepteket.

EGYSZERŰ ELKÉSZÍTÉS

A Joghurt csomagok mindent tartalmaznak ami a saját joghurtod vagy kefired elkészítéséhez kell. Oltókultúra, TeFe ház (érlelő), hőmérő. Az elkészítés pár lépésből áll és csak 5-10 percet vesz igénybe. Nem csak hogy mindent adunk, ami az első PRO-PRE joghurtod elkészítéséhez szükséges, de ha meggondolnád magad, a szettet vissza is vásároljuk! Fenséges ízek, kényelem, egészség, minden egyben!

ELKÉSZÍTÉS 5 LÉPÉSBEN:
  1. Melegítsd fel a tejet 45-47 °C-ra.
  2. Alaposan keverd el benne a PRO-PRE tejoltót.
  3. A beoltott tejet tedd a fermentáló thermoboxba. (TeFe Ház vagy érlelő)
  4. Érleld 8-10 órát.
  5. A befőttesüveget vedd ki a hőtartóból és tedd be a hűtőbe!
HA KIHŰLT FOGYASZD EGÉSZSÉGGEL!

A képre kattintva VÁLASZD KI a Neked leginkább megfelelő szettet és a házi joghurt készítéséhez szükséges oltókultúrát:

joghurt