gabolexin-természet

Gabolexin, avagy a kapszulába zárt gyógynövények

Gabolexin Verum és Junior, avagy a kapszulába zárt természet!

100% gyógynövény kivonatból készült étrend-kiegészítő kapszulák az immunrendszer hatékony támogatására. A sokak által nagyon kedvelt immunrendszer támogató Gabolexin Forte folyadék mellett végre elérhetővé vált a Gabolexin Verum és Junior kapszula, melyben helyet kaptak ugyanazok a gyógynövények, mint a folyadékban, kiegészítve cinkkel, vassa, magnéziummal és C-vitaminnal.

Összetétele és hatóanyag tartalma megegyezik a Gabolexin Forte összetevőivel, de korszerűbb csomagolásba téve az eltarthatóság és a napi adagolás érdekében.  A hatóanyagok növényi kapszulába zárva találhatók, amely minden ember számára szedhetővé teszi. A napi adagot egyszerűen magunknál tarthatjuk és mindig kéznél van.

Mit tartalmaznak pontosan ezek a termékek?

Íme egy táblázat, melyből pontosan látható, hogy mi minden kapott helyet ezekben az OETI engedéllyel forgalomba hozott termékekben:

Gabolexin® Junior Gabolexin® Verum
Noni (Morinda citrifolia) koncentr. 150 mg 300 mg
Sóska (Rumex acetosa) extractum:  15 mg  30 mg
Mezei szil (Ulmus minor) ext.  10 mg  20 mg
Rebarbara (Rheum) ext.  7,5 mg  15 mg
Gyermekláncfű (Taraxacum officinale) ext.   4 mg   8 mg
Vizitorma (Nasturtium officinale) ext.   3,5 mg   7 mg
Barnamoszat (Phaeophyceae) ext.   2,5 mg   5 mg
Vöröshere (Trifolium pratense) ext.   2,5 mg   5 mg
Bojtorján (Arctium lappa) ext.   2,5 mg   5 mg
Zöld tea (Camellia sinensis) ext.   0,2 mg   0.4 mg
Magnézium 0.8 mg/adag 1,6 mg/adag
C-vitamin 1,5 mg/adag 3.0 mg/adag
Vas 0,08 mg/adag 0,17 mg/adag
Cink 0,005 mg/adag 0,011 mg/adag

A Verum és Junior a maga nevében egyedülálló tartalommal, EU-ban törzskönyvezett termék,  kiemelt hatóanyag tartalommal. A Junior 6 éves kortól javasolható a gyermekek számára, ebben a termékben fele akkora hatóanyag tartalom, mint felnőtt testvérében.

A kapszulázott forma sokkal kényelmesebbé teszi a termék adagolását, így aki nem szereti az üvegbe zárt folyadékokat, most már kapszulázott formában is elérheti ugyan azt a hatást.

Kiknek javasolt a Gabolexin® Verum és Junior fogyasztása?

A Gabolexin® kapszulákat olyan embereknek javasoljuk fogyasztásra, akiknek az immunrendszere valami miatt gyengébben működik, gyakrabban betegszenek meg, esetleg daganatos betegségben, vagy egyéb immunrendszer meggyengülésével is járó kórképben szenvednek. Ez a termék nem gyógyszer, hanem étrend-kiegészítő, így nem helyettesíti az orvosi terápiát, csupán kiegészítheti azt. A benne lévő gyógynövények ismert hatásokkal rendelkeznek, ezekről itt olvashatnak bővebben: https://vitaldepowebaruhaz.hu/gyogynovenyek-es-a-gabolexin/

A Vitaldepo Webáruházban folyamatos készlet mellett rendelhetők ezek az új termékek, valamint háziorvos- fitoterapeuta tanácsát is kikérhetik vásárlóink ingyenesen.