MegaRed – krill olajat tartalmaz, mely hozzájárul szívünk egészséges működéséhez!

De miért is van szüksége a szívünknek a Krill olajra?

A szív- és érrendszeri betegségek Magyarországon a felnőtt lakosság körében a halálozások több mint feléért felelősek(1). Főként a fiatalkori megbetegedések száma jelentős, ami az európai átlag háromszorosa(1). Valójában ezt a kockázatot lényegesen csökkenthetnénk egyszerű életmódbeli változtatásokkal.

Az emberi szervezetben található izmok közül a szívizom a legerősebb, mely hozzávetőleg 5 liter vért pumpál a véráramon keresztül percenként. Ahhoz, hogy a rendszer optimális kapacitáson működhessen, az ereinknek jó állapotban kell lenniük.

A nem megfelelő életmód, a dohányzás, a zsíros étrend illetve a magas vérnyomás következtében az artériák könnyen sérülhetnek.

Az értékes Omega-3 zsírsavak olyan esszenciális savak, amelyek kulcsfontosságú szerepet játszanak az élettani folyamatokban és a sejtek felépítésében. Erősítik az érfalakat, továbbá gyulladáscsökkentő hatásuk van, és nekik köszönhetően sejtjeink sokkal rugalmasabbak lesznek.

A táplálkozás segítségével megoldható a zsírsavak szervezetbe juttatása, hiszen azokat tartalmazza számos elérhető és megvásárolható táplálék, pl. a repce- és dióolaj, illetve a magas zsírtartalmú hideg-tengeri halak. A kulcskérdés azonban ezek rendszeres és nem időszakos fogyasztása. A dietetikusok heti kétszeri hideg-tengeri hal fogyasztását ajánlják. Amennyiben a táplálkozással még sem tudunk megfelelő mennyiségű zsírsavat a szervezetbe juttatni, kiváló megoldás lehet az étrend-kiegészítők fogyasztása.

Elsősorban a KRILL OLAJ biztosít igen értékes Omega-3 bevitelt.

A krillek nagyon tiszta, apró méretű garnélarákok, amelyekben, táplálkozásuk következtében felhalmozódik az Omega-3 zsírsav. A krill olaj könnyen emészthető formában tartalmazza az Omega-3 zsírsavakat, így a krill olaj nagyon hasznos az emberi szervezet számára.

A MegaRed® krill olaj hozzájárul az Omega-3 szükséglet pótlásához amit szervezetünk magától nem képes előállítani.

A Jena Egyetem tanulmányi kutatása megállapította, hogy az Omega-3 zsírsavak képesek csökkenteni a vérnyomást. A kutatás megállapította, hogy az Omega-3 zsírsavak segítik a szív egészségét, ezáltal akár 19%-kal csökkenthetik a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát (2).

MegaKrill - Krill olaj kapszula

MegaKrill – Krill olaj kapszula

A kis piros MegaRed® kapszulák 100%-ban krill olajat tartalmaznak.

A krill olajban lévő Omega-3 zsírsavak foszfolipidhez kötötten találhatók meg, mely foszfolipidek egyben a sejtmembránok vázának alkotóelemei is. Ezen tulajdonságuk következtében, a krill olajban lévő Omega-3 zsírsavak eloszlanak a gyomortartalomban, könnyen emészthetők és gyorsan felszívódnak szervezetünkben. A krill olajban lévő Omega-3 zsírsavak, úgymint EPA és DHA hozzájárulnak a szív egészséges működéséhez (a kedvező hatás 250 mg DHA és EPA fogyasztásával érhető el). Szedésükkel a szükséges egyensúlyt teremthetjük meg.

Figyelem! 

Ez a termék étrend-kiegészítő, használata nem helyettesítik a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. 
Az EPA és DHA (Omega3-zsírsavak) fogyasztása hozzájárul a szív egészséges működéséhez. A kedvező hatás napi 250 mg EPA és DHA bevitelével érhető el.

Források:

  1. https://www.egeszsegtukor.hu/ferfitukor/szivinfarktus-helyett-eletmodvaltas.html
  2. https://www.dge.de/modules.php?name=News&file=article&sid=211
MegaRed Forte 500 mg KRILL olaj 40 db

MegaRed Forte 500 mg KRILL olaj
gyorsan felszívódó Omega-3
Hozzájárul szíve egészséges működéséhez!

ERŐSÍTSD az immunrendszered, NÉZD meg októberi AJÁNDÉK termékünket!      
Holler Box