A csukamájolajat már régóta használjuk a gyermekek és felnőttek D-vitamin pótlására.

De ami hazánkban csukamájolaj néven ismert, az valójában nem is a csuka májából kerül kivonásra, hanem a TŐKEHAL májából!

13 pontban összefoglaltuk, hogy valójában miért is éri meg rendszeresen tőkehalmáj olajat (vagy más néven csukamájolajat) fogyasztanunk!

 1. D-vitamin forrás: a benne lévő jó minőségű D-vitamin igazoltan fontos szerepet játszik a fogak és a csontok egészségének a megőrzésében, jó néhány betegség megelőzésében.
 2. Kalcium forrás: a tőkehalmáj olaj kalcium tartalmával hozzájárul a csontok épségének a megőrzéséhez. A kalcium a szervezetben a leggyakrabban előforduló elem, a csontokban 99%-ban fordul elő!
 3. Immunerősítő: a tőkehalmáj olaj évszázadokon keresztül adták a gyerekeknek többek között a megfázás és az influenza megelőzésére. Hazánkban a tőkehalmáj olaj csukamájolaj néven lett ismert, holott valójában nem is a csuka májából, hanem a tőkehal májból származik.
 4. Alvásjavító: a tőkehalmáj olaj D-vitaminja és ásványi anyagai (magnézium, kalcium) támogatják a jobb alvást.
 5. Látásjavító: a benne található vitaminok (A, D, E, K), zsírsavak és a Q10  a látásra is jó hatással lehetnek.
 6. Sebkezelő: külsőleg alkalmazva segítheti a sérült bőrfelület gyógyulását.
 7. Erőnlétemelő: a tőkehalmáj olajat fogyaszthatjuk csökkent fizikai erőnlét esetén is. Már néhány héten belül tapasztalható sok esetben látványos változás.
 8. Agyserkentő: a tőkehalmáj olaj javíthatja az agyműködését. Az omega-3 zsírsavak az agyban magas koncentrációban vannak jelen, egyfajta szigetelést képeznek az agysejtek körül, segítik az ingerületek átadását, támogatják az agy megfelelő működését, javíthatják a mentális képességeket.
 9. Kedélyjavító: sokan számoltak be a depresszió, egyéb hangulati zavarok és a stressz enyhüléséről fogyasztása során.
 10. Szívvédő: a szív- és érrendszerünk védelmét is szolgálja.
 11. Koleszterin: szabályozza a koleszterinszintet és ezáltal a vérnyomásra is jó hatással van.
 12. Gyulladás: a gyulladásos bélproblémák, vastagbélgyulladás, ízületi-gyulladás esetén is érdemes fogyasztani, sokan ugyanis a tünetek enyhülését észlelik a tőkehalmáj olaj fogyasztása során.
 13. Csecsemőktől az idősekig:  minden korosztálynak támogatja egészségét!

Látta már, hogy jelenleg melyik termékünket tudja EXTRA AKCIÓS, akár 1 Ft-os áron megvásárolni? Ez nem vicc, hanem valóság:

https://vitaldepowebaruhaz.hu/termekkategoria/ajandek-termek/

lysi gyermek promo