baba-eves

Miért éri meg tőkehalmáj olajat fogyasztani?

A csukamájolajat már régóta használjuk a gyermekek és felnőttek D-vitamin pótlására.

De ami hazánkban csukamájolaj néven ismert, az valójában nem is a csuka májából kerül kivonásra, hanem a TŐKEHAL májából! 

13 pontban összefoglaltuk, hogy valójában miért is éri meg rendszeresen tőkehalmáj olajat (vagy más néven csukamájolajat) fogyasztanunk!

 1. D-vitamin forrás: a benne lévő jó minőségű D-vitamin igazoltan fontos szerepet játszik a fogak és a csontok egészségének a megőrzésében, jó néhány betegség megelőzésében.
 2. Kálcium forrás: a tőkehalmáj olaj kálcium tartalmával hozzájárul a csontok épségének a megörzéséhez. A kálcium a szervezetben a leggyakrabban előforduló elem, a csontokban 99%-ban fordul elő!
 3. Immunerősítő: a tőkehalmáj olaj évszázadokon keresztül adták a gyerekeknek többek között a megfázás és az influenza megelőzésére. Hazánkban a tőkehalmáj olaj csukamájolaj néven lett ismert, holott valójában nem is a csuka májából, hanem a tőkehal májból származik.
 4. Alvásjavító: a tőkehalmáj olaj D-vitaminja és ásványi anyagai (magnézium, kálcium) támogatják a jobb alvást.
 5. Látásjavító: a benne található vitaminok (A, D, E, K), zsírsavak és a Q10  a látásra is jó hatással lehetnek.
 6. Sebkezelő: külsőleg alkalmazva segítheti a sérült bőrfelület gyógyulását.
 7. Erőnlétemelő: a tőkehalmáj olajat fogyaszthatjuk csökkent fizikai erőnlét esetén is. Már néhány héten belül tapasztalható sok esetben látványos változás.
 8. Agyserkentő: a tőkehalmáj olaj javíthatja az agyműködését. Az omega-3 zsírsavak az agyban magas koncentrációban vannak jelen, egyfajta szigetelést képeznek az agysejtek körül, segítik az ingerületek átadását, támogatják az agy megfelelő működését, javíthatják a mentális képességeket.
 9. Kedélyjavító: sokan számoltak be a depresszió, egyéb hangulati zavarok és a stressz enyhüléséről fogyasztása során.
 10. Szívvédő: a szív- és érrendszerünk védelmét is szolgálja.
 11. Koleszterin: szabályozza a koleszterinszintet és ezáltal a vérnyomásra is jó hatással van.
 12. Gyulladás: a gyulladásos bélproblémák, vastagbélgyulladás, ízületigyulladás esetén is érdemes fogyasztani, sokan ugyanis a tünetek enyhülését észlelik a tőkehalmáj olaj fogyasztása során.
 13. Csecsemőktől az idősekig:  minden korosztálynak támogatja egészségét!

Az izlandi LYSI cég  alapanyagként az északi Atlanti-óceán jéghideg, kristálytiszta vizéből kifogott, kiváló minőségű tengeri halakat használja és dolgozza fel a legszigorúbb nemzetközi szabványoknak és biztonsági előírásoknak megfelelő gyárukban. A HACCP,  ISO9001, ISO9002 és GMP tanúsítványokkal rendelkező izlandi Lysi cég termékeit ma világszerte közel hetven országban forgalmazzák és fogyasztják.

Az izlandi LYSI tőkehalmáj olaj KIVÁLÓ minőséget jelent KEDVEZŐ áron.
Mert “IZLANDI, az igazi!”

Az izlandi LYSI tőkehalmáj olajat tartalmazó termékeit keresse a Vitaldepo Webáruház kínálatában ide kattintva: LYSI termékek.

lysi gyermek promo

IZLANDI, az igazi!