NaJa Forest BIO Maitake étrend-kiegészítő folyadék 60% poliszacharid tartalmú, a Hungária Öko Garancia BIO minősítésével rendelkező, gyógygomba tartalmú étrend-kiegészítő termék.
A maitake gyógygombát a kínai és japán konyha évszázadok óta használja, de csak az elmúlt 20 évben kezdték el tudományos vizsgálati módszerekkel feltérképezni pontos hatásait.
A Maitake (Bokrosgomba vagy Grifola frondosa) főbb hatóanyagai:
- Immunmoduláns poliszacharidok: béta 1,6 és béta 1,3 glükán, melyek magas cukortartalmú komplex szénhidrátok,
- Ásványi anyagok: kálium, kálcium, magnézium,
- Vitaminok: B2, B3, D-vitamin,
- Aminosavak, rostok.
NaJa Forest BIO Maitake étrend-kiegészítő folyékony kivonat adagolása:
Ajánlott adagolás: napi 5 ml, tetszőleges folyadékban bevéve (pl. tea, víz, gyümölcslé). Vércukorszint csökkentő gyógyszerek mellett, csökkentett dózisban (2,5 ml) javasolt fogyasztani. Az ajánlott napi adagolást ne lépje túl! Egy üveg (100 ml) 20 napra elegendő mennyiséget tartalmaz.
NaJa Forest BIO Maitake gomba folyékony kivonat összetétele:
Bio Maitake gomba (Grifola frondosa) 0.125 g / ml, glicerin 0.8 g / ml.
Tápérték |
5 ml |
100 ml |
Energiatartalom (kj/kcal) |
69/17 |
1379/330 |
Zsír (g) |
0.01 |
0.25 |
Telített zsírsavak (g) |
0.01 |
0.16 |
Szénhidrát (g) |
3.97 |
79.4 |
ebből cukor (g) |
0.02 |
0.37 |
Fehérje (g) |
0.13 |
2.57 |
Konyhasó (g) |
0.01 |
0.19 |
Maitake (Grifola frondosa) kivonat (g) |
0.63 |
12.5 |
ebből poliszacharid (60%) |
0.38 |
7.5 |
Figyelem! Ez a termék étrend-kiegészítő, fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Gyógyító hatással nem rendelkezik, étrend-kiegészítő terápiaként javasolható. Kisgyerek elől elzárva tartandó. Használat előtt felrázandó.
Kiszerelése: 50 ml, ill. 100 ml üvegben.
Tárolása: felbontást követően hűvös, száraz, fényvédett helyen.
Gyártja és forgalmazza: Naja Forest Kft.
Ellenőrizte: HU-ÖKO-02
A termék BIO minősítése itt tekinthető meg: BIO minősítés
Ez a termék alkohol, glutén és GMO mentes!
A Maitake gombával kapcsolatos eddigi tudományos vizsgálati eredmények IDE kattintva olvashatók.