A SÜNI Bio Gombás Mikroőrlemény Dr Csomai Zita orvos-természetgyógyász receptúrája alapján készült termék az emésztést és az idegrendszert támogató természetes összetevőkkel. Támogatja a nehézfém kivezetést!
SÜNI Bio Gombás Mikroőrlemény összetevői:
- csipkebogyó mikroőrlemény*,
- süngomba mikroőrlemény*,
- ganoderma gomba mikroőrlemény*,
- citromfű mikroőrlemény*,
- koriander mikroőrlemény *
*Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból.
A mikroőrlemény könnyen beilleszthető a napi rutinba, és jelentős előnyöket nyújthat az egészségmegőrzés terén. Nem kell főzni, forrázni!
Elkészítése: Ajánlott napi bevitel 1-2 csapott mokkáskanállal. Bármilyen folyadékban elkeverhető. Hozzáadható pl. gyümölcsléhez, mézhez, joghurthoz, turmixokhoz.
Teának (1 adag): Kb. 1 csapott mokkáskanálnyi tea port öntsön fel 1-2 dl 50-60° °C-os vízzel. A megszokottól eltérően egy sűrű átlátszatlan tea lesz az eredmény, amelyet felkeverés után érdemes rövid időn belül elfogyasztani. Finom por könnyen összeállhat, ezért érdemes egy kevés vízben elkeverni mielőtt bármilyen más folyadékba tenné.
Tápérték 100 g termékben: Energia 441 KJ, 104 Kcal; Zsír 1,9 g (amelyből telített zsírsavak 0,3 g); Szénhidrát 9,1 g (amelyből cukrok 7,6 g); Fehérje 12,7 g; Só < 0,1 g.
A tápérték táblázatban feltüntetett adatok tájékoztató jellegűek, ingadozásuk előfordulhat.
„Hozzáadott cukrot nem tartalmaz” valamint „TERMÉSZETES MÓDON ELŐFORDULÓ CUKROKAT TARTALMAZ”
Tárolás: Száraz, hűvös helyen!
Tömeg: 60 g
Minőségét megőrzi: a dobozon jelzett időpontig.
Forgalmazza: Gyöngyösi És Társai Kft, Fülöpjakab
Figyelmeztetés! Koffeint tartalmaz! Gombára, gombaspórára allergiásoknak a fogyasztása nem ajánlott!
A Gyöngyösi és Társai Kft által forgalmazott termékek BIO Tanúsítványának száma: 150233824, mely 2026.01.31-ig érvényes, és az ellenőrző hatóság honlapján lekérhető:
https://hu-oko-01.hu/ACM/faces/form/portal/certification/certsearch.xhtml
Miért éri meg a a hagyományos gombaőrleményekhez képest a mikroőrleményt választani?
A mikroőrlési technológia jelentős előrelépést jelent az élelmiszer- és táplálékkiegészítő-iparban, különösen a gyógygombákat és más bioaktív összetevőket tartalmazó termékeket. A szuperfinom őrlés növeli a termék bioaktív összetevőinek biológiai hozzáférhetőségét, az oldhatóságot és erősíti az antioxidáns hatásokat.
További hasznos információk a mikroőrlési eljárásról itt olvashatók:
https://www.vitaldepowebaruhaz.hu/mikroorlesi-eljaras-elonyei