A LYSI cég halolaj tartalmú termékeinek alapanyagait az északi Atlanti-óceán jéghideg, kristálytiszta vizéből kifogott, kiváló minőségű tengeri halak adják.  

Termékeik a legszigorúbb nemzetközi szabványoknak és biztonsági előírásoknak megfelelő izlandi gyárukban készülnek. A HACCP,  ISO9001, ISO9002 és GMP tanúsítványokkal rendelkező izlandi LYSI cég halolaj tartalmú termékeit ma világszerte közel 70 országban forgalmazzák és fogyasztják.

A tengeri halolaj egészségre kifejtett jótékony hatása már régóta ismert tény! Ez szinte kizárólag annak tulajdonítható, hogy az omega-3 hosszú szénláncú, többszörösen telítettlen zsírsavak (kilönösen az EPA és a DHA) nélkülözhetetlenek az emberi szervezetben. Ha a táplálkozásunkkal nem tudjuk ezt biztostíni, kívülről érdemes pótolni. A tengeri halakban van legnagyobb koncentrációban jelen az omega-3, így a pótlás legegyszerűbb lehetősége a halolaj, vagy az abból készült termékek rendszeres fogyasztása.

A csukamájolaj magas D-vitamin tartalmát a XX. században fedezték fel, azóta már igen sok vizsgálati eredmény alátámasztja a D-vitamin egészségmegőrző hatásának kiemelt jelentősségét.

A  szív- és érrendszeri védő hatása, a daganatos betegségek elleni védő hatása, valamint a csontritkulás megelőzésében kifejtett szerepe talán a D-vitamin három legismertebb tulajdonsága.
 Rendszeres fogyasztásukkal így számos egészségügyi probléma megelőzhető.

Magas omega-3 tartalmú, kiváló minőségű halolaj készítményei nagyon közkedveltek szerte a világban. A LYSI neve fogalommá vált. A LYSI cég 1938 óta van jelen a nemzetközi piacon. Érdekes módon hamarabb kezdett el a cég a csukamáj olaj és a halolaj forgalmazásával foglalkozni, mint mielőtt tudottá és ismertté vált volna ezen termékek egészségre kifejtett hihetetlen jótékony hatása. Rengetek pénzt költ a cég kutatásra és fejlesztésre is, hogy a lehető legjobb minőségű termékeket tudja biztosítani vásárlói számára. Ennek elismeréseként kaphatta meg a cég Izland egyik legkiemelkedőbb díját.

Lysi gyár

A LYSI cég 2014 júniusában Izlandon az egyik legnevesebb elismerésban részesült, hisz megkapta az izlandi állam Kutatási és Fejlesztési Díját, melyet a cég K+F vezetője, Dr. Arnar Halldorsson ünnepélyes keretek között vehetett át. 

A LYSI termékkínálata jelenleg igen széles. Gyermekeknek és felnőtteknek is kínálnak halolaj tartalmú termékeket, valamint több komponensű komplex termékeik komoly egészségvédő hatással rendelkeznek! A Lysi múltja és jelene garanciát biztosít számunkra, hogy ha a Lysi termékeit választjuk, valóban hasznos, kiváló minőségű termékeket fogyaszthatunk!

A LYSI cég kiváló minőségű halolaj termékei a VITALDEPO WEBÁRUHÁZ kínálatában is megtalálhatók.
 

Lysi termékek

LYSI halolaj termékek

Tovább a Vitaldepo Webáruházba, ahol megtekinthetők és megvásárolhatók  a termékek:

 https://vitaldepowebaruhaz.hu/termekkategoria/lysi-izlandi-halolaj-termekek/