Tisztelt Vásárlóink!
 
 
A járványügyi helyzetre való tekintettel cégünk is igyekszik mindent megtenni Önök és munkatársaink egészsége védelmében.
 
Éppen ezért az alábbi rendelkezéseket hoztuk, ill. az alábbi kéréseink vannak Önök felé:
 
1. Webáruházunk szegedi ügyfélszolgálatán a személyes átvétel ideiglenesen szünetel, így helyi vevőinket is arra kérnénk, hogy házhoz szállítással kérjék csomagjukat, így nem kell feleslegesen kimozdulniuk otthonukból.
 
2. Csomagpontos vagy postai átvételeket helyette inkább a HÁZHOZ SZÁLLÍTÁST javasoljuk GLS-el. Ez a futárcég nagyon komoly intézkedéseket vezetett be a járványos időszakra (pl. arcmaszk, kesztyű viselése, folyamatos fertőtlenítés), így talán az általuk kivitt csomagok esetén vannak a legnagyobb biztonságban.
 
3. Kérésünk, hogy ha csak lehet a BANKKÁRTYÁS FIZETÉST válasszák, így tudjuk minimalizálni a futárokkal való közvetlen kapcsolatot.
 
4. Amennyiben karanténban van, kérem a megjegyzés rovatban ezt feltétlenül jelezze felénk, futárjaink védelmére!!
 

Webáruházunkban továbbra is a nap 24 órájában tudnak rendelést leadni.

Telefonos (+36-70-3222746) és e-mailes (info@vitaldepo.hu) ügyfélszolgálatunk
9-15 óra között áll rendelkezésükre.
 
 
Szerencsére a webáruházainkban forgalmazott termékek közel 90%-a hazai termék, mindenből kapunk folyamatosan utánpótlást, így folyamatosan tudjuk a megrendeléseiket teljesíteni. Ebben a nehéz időszakban érdemes folyamatosan tölteni a szervezetünket vitaminokkal, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, aminosavakkal, valamint folyamatosan érdemes támogatni az immunrendszerünk működését gyógynövényekkel, gyógygombákkal.
 
Nagyon kérjük a 60 év feletti vásárlóinkat, hogy a járvány ideje alatt ha csak lehet ne hagyják el biztonságot jelentő otthonukat, ne fogadjanak vendégeket, hisz rájuk nézve a legveszélyesebb ez a vírus.
 

MIT TEHETÜNK A KORONAVÍRUS FERTŐZÉS MEGELŐZÉSE ÉRDEKÉBEN?

Olvassák el összeállításunkat: 
 
 
Amennyiben orvosi tanácsra van szükségük, a járványos időszakban kérjük e-mailben keressék Dr. Dóda Ildikó háziorvos-fitoterápiás szakorvost, mert napközben háziorvosi munkáját végzi, és a megnövekedett teendői miatt nem tudja a telefont felvenni. Köszönjük!
E-mail címe: dr.doda.ildiko@gmail.com
 
Türelmet, nyugalmat és egészséget kívánunk mindenkinek az elkövetkezendő hetekre, esetleg hónapokra. És a legfontosabb, amit kérünk:
 

MARADJANAK OTTHON és MI KÜLDJÜK A CSOMAGJAIKAT!

 
Vitaldepo Webáruház munkatársai