Használat

A Hemomedet ajánlatos naponta 2-3 alkalommal használni 5-8 napon keresztül. A legtöbb esetben ez elég a tünetek megszüntetéséhez, de a szövetek teljes regenerálódásának erdekében még 2-3 hétig szükséges az eszköz alkalmazása. Súlyosabb esetekben a Hemomed 4-5 alkalommal is használható, naponta, akár 4 héten keresztül is, ezek után csökkentsük a napi használatot 2-3 alkalomra. Vegye figyelembe, hogy a legsúlyosabb esetekben, mint például az erősen gyulladt külső aranyerek esetén legalább 4 hét szükséges a teljes gyógyuláshoz.

Helyezze a HemoMed® készüléket a tartóba amelyet a csomagban megtalál. Tegye a mélyhűtőbe az aplikátort lefelé fordítva (a vékony végével lefelé) belső aranyér esetén, felfelé fordítva külső aranyér esetén. Minden használat előtt minimum 2 órát kell a HemoMed®-et a mélyhűtőben tartani.

Vegye ki a HemoMed®-et a mélyhűtőből (1. lépés), és távolítsa el róla a műanyag tartót, az oldalainál fogva (2. lépés).

Hemomed használata

A Hemomed használata

Belső aranyér esetén

Vigyen fel pár csepp síkosítót (a csomagban megtalálja) a tubusra, az eszköz keskenyebbik végére (3. lépés). Feküdjön le az oldalára, majd helyezkedjen el kényelmesen, hajlítsa be és húzza fel térdét a mellkasáig és lassan óvatosan illessze be a tubust (a keskenyebbik, síkosított végét) a végbélnyílásba (4. lépés), majd hagyja ott 8-10 percen keresztül (5. lépés). Nem szükséges a tubust teljes hosszában felhelyezni, csak ameddig az kényelmes.

Külső aranyér esetén

Feküdjön le az oldalára, majd helyezkedjen el kényelmesen, hajlítsa be és húzza fel térdét a mellkasáig és helyezze a tubust az érintett területre a végbéltájékon (4. lépés), majd hagyja ott 8-10 percen keresztül (5. lépés).

Használat után öblítse le a HemoMed®-et szappanos vízzel (6. lépés). Bármilyen szappan vagy fertőtlenítő használható, viszont ne próbálja meg forralással fertőtleníteni, oldószerrel- vagy hígítóval tisztítani, mert az kárt tehet eszközében.

Helyezze vissza az aplikátort a tartójába és tegye vissza a mélyhűtőbe (7. lépés). A következő használatig tárolja a HemoMed®-et fagyasztójában (8. lépés).

Egy HemoMed® készüléket lehetőleg egy személy használjon

100%-ban természetes és gyógyszer-mentes. Nem tartalmaz irritáló anyagot.


A legjobb kezelés belső és külső aranyérre!

Hosszas jótékony hatás!

Többszöri használhatóság!

Diszkrét csomagolás

100%

Garancia

Vélemények

A Hemomed tulajdonságai:

  • Nincs fájdalom!
  • Biztonságos!
  • Azonnali fájdalom csillapító hatás!
  • Nincs allergizáló hatása, bőrbarát megoldás!
  • Hosszas jótékony hatás!
  • Többszöri használhatóság!
  • A páciens kellemetlenségek nélkül folytathatja mindennapi teendőit!
  • Diszkrét csomagolás!
  • Szállítás 3 munkanapon belül!
További tulajdonságok