BioBran® 1000 mg porkészítmény (30x)

BioBran® – az ázsiai életerő- egy természetes készítmény, mely képes növelni a szervezet ellenálló képességét.

KLINIKAILAG igazolt hatékonyságú immuntámogató készítmény!

ingyenes szállítás

40.500 Ft

Kategóriák: , , Címkék: , ,

BioBran® - az ázsiai életerő- az egyik legerősebb természetes készítmény, mely képes növelni  a szervezet ellenálló képességét.

A BioBran® a japán Daiwa Gyógyszergyár fejlesztette ki és több, mint 10 éve világ viszonylatban is az egyik vezető immunrendszer támogató készítmény. Hatékonyságát számos placebo kontrollált kettős vak vizsgálati eredmény bizonyítja ( ld. lentebb). Minden szempontból nagyon bevizsgált és biztonságos étrend-kiegészítő.

A BioBran® fő előnyei:

  • Növeli a szervezet védekezőképességét a legkomolyabb betegségek esetében is, mint pl. daganatok.
  • Jelentősen serkenti az NK-sejtek, azaz a természetes ölősejtek aktivitását – ezeket a sejteket tartják a rákos megbetegedések elleni harc élvonalbeli katonáinak.
  • Semmilyen toxikus vagy egyéb mellékhatása sincs.
  • Hatását alapos klinikai és laboratóriumi vizsgálatok támasztják alá*
  • 100%-ban természetes, genetikailag nem módosított anyagokból készül.

A BioBran® (MGN-3) olyan feldolgozott élelmiszer, melyet a természetes védekezőképesség megerősítésére Japánban fejlesztettek ki. A BioBran arabinoxylant tartalmazó diétás rostkészítmény, melyet vízgőzzel vonnak ki a rizskorpából (hemicellulóz-B), és a shiitake gomba karbohidráz nevű enzimkomplexének segítségével hasítják kisebb molekulasúlyú egységekre.
A BioBran ennek következtében poliszacharidokban gazdag, vízben könnyen oldódó anyag.

A BioBran® segíthet, amikor egy nehezebb élethelyzet, egy betegség, egy kórházi beavatkozás vagy egy terápia során szervezete ellenálló- és regenerálódó képessége jelentősen legyengül. Azáltal, hogy hatóanyagai segítik a sérült sejteket elpusztító egészséges sejtek aktivitását, hozzájárulnak a sejtvédelemhez, és a sejteket károsító folyamatok kivédéséhez.

Az étkezési rostok hasznos arabynoxilán tartalma általában nem képes felszívódni, viszont a BioBran előállítása során olyan különleges eljárást alkalmaztak, mely által képes a rostban lévő arabynoxilan felszívódni, és az immunrendszert támogatni.

BioBran® jellemző tulajdonságai:

fő összetevője a rizskorpából nyert arabinoxylan.

  • A por világosbarna színű,
  • Íze jól megkülönböztethető,
  • Könnyen feloldódik vízben,
  • Erős és stabil immunmoduláns hatást gyakorol.
1 tasak BioBran 1000 tartalma
BioBran, szabadalmazott keverék 1000,00 mg
Mikrokristályos cellulóz 500,00 mg
Kukoricakeményítő 260,00 mg
Dextrin 200,00 mg
Trikalciumfoszfát 40,00 mg

Csomagolás: 30 tasak/doboz
Hatóanyaga: 1000mg MGN-3 Arabinoxylan, rizskorpakivonat.
Gyártja: Daiwa Pharmaceutical Co., Ltd., Tokyo, Japán.

Forgalmazza: Aura Medica Kft.
OETI regisztrációs száma: 13455/2013

Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpointig.

Klinikai vizsgálati eredmények, melyek a BioBran® termékkel készültek:

*UCLA/Drew University (USA), Cambridge University (Anglia), McMaster University (Kanada), Groningen Egyetem (Hollandia), Kobei Női Egyetem (Japán), Nihon Egyetem (Japán), Jichi Egészségügyi Iskola (Japán), Nagoyai Egyetem (Japán), Kiotói Egyetem (Japán), Toyamai Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem (Japán), Kawasaki Orvosi Egyetem (Japán), Tokiói Orvosi és Fogorvosi Egyetem (Japán), Chibai Egyetem (Japán), Kyushu Egyetem (Japán) stb.

Figyelmeztetés: Ez a termék NEM gyógyszer, gyógyító hatásal nem rendelkezik. Az étrend-kiegészítő nem pótolja a vegyes táplálkozást és az orvosi kezelést, maximum kiegészítheti azt! Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Használat előtt figyelmesen olvassa el a csomagoláson található tájékoztatót is! Kúraszerű szedés javasolt!

Kosár

Kövess minket a Facebookon!

 
Dr. Dóda Ildikó