Moraz Redskin – Irritált és kidörzsölt bőrre

A krém az antioxidáns madárkeserűfüvön kívül még számos olyan gyógyító hatású ásványi anyagot tartalmaz, mint a tanninok, flavonoidok, alkalodiok és C-vitamin. Az antioxidánsok megfogják a szabad gyököket, véd a káros vegyi anyagoknak való kitettségtől, és megvédi a bőrt.

6.490 Ft

✓ MONDJ BÚCSÚT AZ IRRITÁLT ÉS KIDÖRZSÖLT BŐRTŐL – A madárkeserűfű alapú, nem illatosított bőrnyugtató krémünk helyreállítja az irritált bőrt az érzékeny területeken is, legyen az ágyék, hónalj, váll, nyak vagy bármely más. Segít megőrizni a rugalmas és puha bőrt még az irritáló hatásokat kiváltó mozgás közben is!

✓ GYORS OTTHONI KEZELÉS – A krém az antioxidáns madárkeserűfüvön kívül még számos olyan gyógyító hatású ásványi anyagot tartalmaz, mint a tanninok, flavonoidok, alkalodiok és C-vitamin. Az antioxidánsok megfogják a szabad gyököket, véd a káros vegyi anyagoknak való kitettségtől, és megvédi a bőrt.

✓ KERÜLD EL A SEBESEDÉST – A termékekben 15 Izraelben őshonos gyógynövény található, melyek közül a legfontosabb talán a madárkeserűfű, ami híres a varázslatos bőrápolási képességéről. Megállítja a vérzést, elősegíti a gyógyulást és rehabilitálja és megnyugtatja sérült bőrt.

✓ TERMÉSZETES MÓDSZER – Az egyedülálló éghajlatnat köszönhetően az általunk termesztett madárkeserűfű a legoptimálisabb biokémiai környezetben nő, így az gazdag természetes elemekben és savas vitaminokban. Így nyugodtan élvezheted a táplált bőr előnyeit!

✓ NYUGODTAN FOLYTASD AZ ÉLETED – A kiváló biológiai összetevőknek köszönhetően a krém rendkívül gyorsan gyógyítja a bőrt, így nem kell aggódnod a jövőben amiatt, hogy bármi is kikezdené érzékeny bőröd!

 

 

MORAZ REDSKIN – Bőrnyugtató és bőrpír csökkentő krém

Nettó tömeg: 100ml
Összetevők: Polygonum Aviculare Extract, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Sodium Cetearyl Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Triethanolamine, Caprylyl Glycol, Chlorphenesin, Disodium EDTA, Magnolia Officinalis Bark Extract.
Származási hely: Izrael
Minőségét megőrzi: 36 hónap
Felhasználhatóság: felbontástól számítva 12 hónapig használható, a felhasználhatóság érdekében szorosan zárja le a kupakot, hogy a termék ne száradjon ki.

A keserűfű növény a mediterrán területeken nő és évek óta ismert csodálatos bőrápolási tulajdonságokkal rendelkezik. A keserűfű kivonat vitaminokban, ásványi anyagokban és más antioxidáns vegyületekben gazdag, amelyek megóvják, regenerálják és megnyugtaták a bőrt. A fitoterápiára szakosodott Moraz laboratóriumokban egyedi gyártási technikákat alkalmazva vonják ki a keserűfű hatóanyagát bőrápolás céljából. A Moraz egy természetes bőrápoló termékcsalád, amelynek célja a bőr és a fejbőr védelme és javítása.

Tartsa távol a szemeitől. Ha szembe jut, azonnal mossa ki vízzel. 3 éves kor alatti gyerekek ne használják. Tartsa távol gyerekektől. Ne egyen a krémből.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Moraz Redskin – Irritált és kidörzsölt bőrre” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kosár

Kövess minket a Facebookon!

 
Dr. Dóda Ildikó