Zöld Hétfő Napok

INGYENES kiszállítás  a ZÖLD HÉTFŐ NAPOKON – azaz minden hónap első hétfőjén 2020-ban is!

zold-hetfoSzívesen csatlakozunk olyan eseményekhez, melyekkel Vásárlóinknak kedvezhetünk. A Zöld Hétfő Napok épp ilyenek. A Zöld Hétfő alapítói azt szeretnék, hogy az emberek havonta legalább egyszer az interneten vásároljanak ahelyett, hogy beülnek az autóikba és órákon át szennyezik a környezetüket.

Szeretnénk megértetni az emberekkel, hogy a webáruházban történő online vásárlás sokkal környezet barátabb, mint elautózni egy bevásárlóközpontba. Ráadásul még sokkal olcsóbb is, hisz az üzemanyag árak és a parkolási költségek is igen magasak.

Hogy tudja érvényesíteni az ingyenes szállítását?

Zöld Hétfő Napokon  KUPON kód megadásával tudja érvényesíteni az INGYEN szállítást.

Az INGYEN szállítás CSAK a weboldalunkon keresztül leadott megrendelésekre érvényes kizárólag minden első hétfőjén, a Zöld Hétfő Napokon az alábbi KUPON KÓD megadásával: zoldhetfo2020

FIGYELEM! Az ingyen szállítás brutto 5.000 Ft-os rendelési összeg felett érvényesíthető. Ezen kívül más kupon kóddal együtt nem váltható be a zöld hétfős kuponunk, valamint akciós termékek vásárlása esetén sem érvényesíthető az ingyen szállítás.

Futárunk a legtöbb esetben 1-2 munkanapon belül viszi Önnek a kiválasztott termékekkel teli csomagját!

Társáruházunkban, a Gombakirály Webáruházban is INGYEN szállítással vásárolhat ma gyógygombás termékeket 5000 Ft feletti vásárlás esetén, nézze meg kínálatunkat. Amennyiben  mindkét webshopból szeretne rendelni, hívja ügyfélszolgálatunkat (+36-70-3222-746) és jelezze kérését, egy csomagban küldjük Önnek a kiválasztott termékeket.

Kellemes vásárlást kívánunk!

Irány a BOLT: https://vitaldepowebaruhaz.hu/