Zöld Hétfő Napok

ZÖLD HÉTFŐ NAPOK minden hónap első hétfőjén 2024-ben is!

zold-hetfoSzívesen csatlakozunk olyan eseményekhez, melyekkel Vásárlóinknak kedvezhetünk. A Zöld Hétfő Napok épp ilyenek. A Zöld Hétfő alapítói azt szeretnék, hogy az emberek havonta legalább egyszer az interneten vásároljanak ahelyett, hogy beülnek az autóikba és órákon át szennyezik a környezetüket.

Szeretnénk megértetni az emberekkel, hogy a webáruházban történő online vásárlás sokkal környezet barátabb, mint elautózni egy bevásárlóközpontba. Ráadásul még sokkal olcsóbb is, hisz az üzemanyag árak és a parkolási költségek is igen magasak.

Hogy tudja érvényesíteni az ingyenes szállítását?

Zöld Hétfő Napokon  KUPON kód megadásával tudja érvényesíteni az INGYEN szállítást.

Az INGYEN szállítás CSAK a weboldalunkon keresztül leadott megrendelésekre érvényes kizárólag minden hónap első hétfőjén, a Zöld Hétfő Napokon az alábbi KUPON KÓD megadásával: zoldhetfo2024

FIGYELEM!

  • brutto 10.000 Ft feletti vásárlás esetén érvényesíthető a kupon,
  • csak a webáruházon keresztül leadott rendelések esetén érvényes
  • más kupon kóddal együtt nem váltható be,
  • akciós termékek vásárlása esetén nem érvényesíthető az ingyen szállítás.

Futárunk a legtöbb esetben 2-5 munkanapon belül viszi Önnek a kiválasztott termékekkel teli csomagját!

Társáruházunkban, a Gombakirály Webáruházban is INGYEN szállítással vásárolhat ma gyógygombás termékeket 10000 Ft feletti vásárlás esetén, nézze meg kínálatunkat. Amennyiben  mindkét webshopból szeretne rendelni, hívja ügyfélszolgálatunkat (+36-70-3222-746) és jelezze kérését, egy csomagban küldjük Önnek a kiválasztott termékeket.

Kellemes vásárlást kívánunk!

Irány a BOLT: https://vitaldepowebaruhaz.hu/