A Gyógynövények Varázslatos Egyvelege: avagy a NON+ULTRA, melyben a Fekete ribizlitől a Tömjénig a legkiválóbb gyógynövények jótékony hatásait élvezhetjük a mindennapokban.

A gyógynövények rendkívül sokféle jótékony hatással rendelkeznek, amelyek támogathatják az egészséget és javíthatják az általános közérzetet. A gyógynövényeket tartalmazó termékek fogyasztása kifejezetten ajánlott, mert bennük számos jótékony hatású vegyület található, amelyek támogathatják az immunrendszer működését, csökkenthetik a gyulladást, erősíthetik a szervezet védekezőképességét, és hozzájárulhatnak az általános egészség megőrzéséhez. Ezek a termékek gyakran kevésbé mellékhatásokkal járnak, mint a szintetikus gyógyszerek, és a hagyományos gyógyászatban régóta használatosak, így hitelesített és bizonyított hatékonyságuk ismeretes.

Az alábbiakban összefoglaljuk néhány természetes anyag előnyeit:

 1. Fekete ribizli: A fekete ribizli gazdag C-vitaminban és antioxidánsokban, amelyek erősítik az immunrendszert és segíthetnek védeni a sejteket a káros oxidatív stressztől. Ezen kívül a fekete ribizli jótékony hatással lehet a szív- és érrendszerre, valamint segíthet csökkenteni a gyulladásokat a szervezetben.
 2. Fekete berkenye: A fekete berkenye rendkívül tápláló és antioxidánsokban gazdag gyümölcs, amely erősítheti az immunrendszert és segíthet védeni a szervezetet a káros szabad gyökök ellen. Emellett a fekete berkenye jótékony hatással lehet az emésztésre, és segíthet enyhíteni a gyulladásokat a szervezetben.
 3. Bodza: A bodza gazdag antioxidánsokban, C-vitaminban és flavonoidokban, amelyek erősíthetik az immunrendszert és segíthetnek a megfázás és az influenza tüneteinek enyhítésében. Emellett a bodza gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik, és támogathatja a légutak egészségét.
 4. Homoktövis velő: A homoktövis velő gazdag A-, C- és E-vitaminokban, valamint omega-3 zsírsavakban. Jótékony hatással van a bőrre, támogatja a sebgyógyulást és segíti az emésztést. Krémekben, italokban vagy étrend-kiegészítőkben használható.
 5. Rostkender: Magas rosttartalma elősegíti az egészséges emésztést és a bélrendszer egészségét. Csökkenti a székrekedést és támogatja a rendszeres székletürítést. Különböző ételkiegészítőkben és rostitalokban található.
 6. Humin/Fulvosav: Természetes vegyületek, amelyek segíthetik a tápanyagok felszívódását és hasznosítását a szervezetben. Erősítik az immunrendszert, javítják az energiaszintet és elősegítik a méregtelenítést. Általában kapszula vagy csepp formájában használják.
 7. Propolisz: A propolisz rendkívül hatékony természetes antibakteriális és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik. Ez a méhek által gyűjtött anyag támogathatja az immunrendszert, segíthet a sebgyógyulásban és enyhítheti a szájüregi problémákat.
 8. Astragalus: Az astragalus híres immunitás-fokozó tulajdonságairól, és segíthet erősíteni az immunrendszert a betegségek elleni védekezésben. Emellett antioxidáns hatása is van, ami hozzájárulhat az egészséges sejtek védelméhez és az öregedési folyamatok lassításához.
 9. Bíbor kasvirág: A bíbor kasvirág, más néven echinacea purpurea, ismert immunrendszer-erősítő tulajdonságairól, amelyek támogathatják az egészséges immunválaszt és segíthetnek megelőzni és enyhíteni a légúti megbetegedéseket. Ezen kívül a bíbor kasvirág gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik, és segíthet a sebek gyógyulásában.
 10. Fekete köménymag: A fekete köménymag kivonat hosszú évek óta használatos a hagyományos gyógyászatban, és ismert gyulladáscsökkentő és antioxidáns tulajdonságairól. A kivonat rendelkezhet immunrendszer-erősítő hatással és segíthet csökkenteni az allergiás reakciókat.
 11. Máriatövis: A máriatövis jótékony hatással lehetnek a máj egészségére. Védelmet nyújtanak a májnak, elősegítik a májsejtek regenerálódását és javítják a májfunkciókat. Különböző étrend-kiegészítőkben és kivonatokban találhatók.
 12. Tömjén: A tömjénnek hosszú múltja van a hagyományos gyógyászatban, és elismert gyulladáscsökkentő és immunrendszer-erősítő tulajdonságokkal rendelkezik. A tömjén használata támogathatja a légutak egészségét és segíthet enyhíteni a gyulladásos állapotokat.
 13. C-vitamin, D3-vitamin, Tiamin, Riboflavin: Ezek az esszenciális vitaminok elengedhetetlenek az egészségünk szempontjából. A C-vitamin erősíti az immunrendszert és antioxidáns védekezést nyújt. A D3-vitamin fontos a csontok és az immunrendszer egészségéhez. A tiamin és a riboflavin pedig részt vesznek az energiatermelésben és támogatják az idegrendszer működését.

És hogy mi közös ezekben a gyógynövényekben, természetes anyagokban, vitaminokban? Mindegyik helyet kapott a HerbaClass legújabb termékében, a NON+ULTRA kivonatban. Jótékony hatásaik együttesen még erőteljesebbek, valódi kuriózum a hazai gyógynövényes piacon.

A “non plus ultra” latin kifejezés azt fejezi ki, hogy valami a legmagasabb szintet, a tökéletességet  képviseli, és semmi sem lehet jobb vagy tökéletesebb ennél. Azt sugallja, hogy semmi sem haladhatja meg vagy múlhatja felül. Talán joggal tarthatjuk ezt a készítményt a gyógynövényes termékek non plusz ultrájának, hisz olyan természetes anyagok kaptak benne helyet, melyek a legkiválóbban, a legjobb hatásúak.

A HerbaClass „NON+ULTRA” egy komplex, immunrendszert kiemelt hatékonysággal erősíteni képes készítmény. Három oldalról is támogatja egy felnőtt ember szervezetének védekező rendszerét.
 • Egyrészt a tápláléknövény kategóriából belekerült rendkívül magas antioxidáns tartalommal bíró, sötétkékes-lilás-feketés „szuperbogyó” a fekete berkenye által. Ugyanebbe a kategóriába tartozik a fekete bodza is, amelyet évezredek óta fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő hatásáról ismernek.
 • Másodsorban a tápanyagpótlás, ásványi anyag és nyomelem hiányok pótlására huminsavat és fulvosavat tartalmaz.
 • Harmadrészt pedig olyan magas hatóanyag tartalmú alkoholos tinktúrákat, amelyek válogatott növényei, az astragalus (sárga vezér), a fekete kömény („csak a halál ellen nem véd meg, mástól igen”), a bíbor kasvirág (a népi gyógyászat elsőszámú immunvédője), és a máriatövis (a bizonyítottan leghatékonyabb méregtelenítő – májtisztító növény) mindannyian a szervezet immunerősítésének megsegítésében a leghatékonyabbak.
 • Legvégül a tömjén, amely testet-lelket fertőtlenítő és tisztító tulajdonságai miatt, évezredek óta közkedvelt és megbecsült tagja az emberi szervezetre jótékony hatást gyakorló készítményeknek.
Így együttesen pedig a természetgyógyászat alaptézisei között számon tartott összegződő hatásuk, képességük révén, egymást erősítve fejtenek ki extrém magas hatékonyságot.
A HerbaClass NON+ULTRA egy olyan jól átgondolt, s a lehető legsokoldalúbban a szervezetet megerősíteni és védeni képes készítmény, amelynek mindennapos használata jelentős mértékben tudja segíteni a szervezetet a mindennapok negatív környezeti hatásainak kivédésében.

Reméljük sokak számára lesz ez a termék a non plusz ultra!