Szállítás

Ha ezt a jelzést látja a keresett termék adatlapján, akkor nagy valószínűséggel az adott termék hétköznapokon 12 óráig történő megrendelése esetén a csomagja már a következő munkanap megérkezik Önhöz!

Hétvégi megrendelések kedden kerülnek kiszállításra.

Természetesen ideiglenes készlethiány előfordulhat ezen termékek esetében is, ha hirtelen nagyon sokan rendelek tőlünk.

A webáruházunkban feltüntetett szállítási költségek kizárólag Magyarország területén belül található szállítási címekre történő kézbesítésre vonatkoznak!

ingyenes szállítás18.000 Ft-os vásárlás felett a kiszállítás: INGYENES.Ehhez válassza ki a szállítás módjánál az “Ingyenes házhoz szállítás futárral” opciót.(Csak akkor jelenik meg, ha a kosárba helyezett termékek együttes díja meghaladja a 18.000 Ft-ot)

Megrendelésénél az Ön egyedi kérését figyelembe vesszük:

 

  • Kézbesítésre vonatkozó kéréseit figyelembe vesszük! Ezért megrendeléskor a megjegyzés mezőbe írja be kérését.
  • Ha telefonon vagy e-mailben történik a megrendelése, akkor egyedi kéréseit a megrendelés alkalmával kérjük jelezze az info@vitaldepo.hu címre küldött levelében illetve telefonon mondja el ügyfélszolgálati munkatársunknak (Telefon: 06-70-3222-746).

 

További információk

 

  • Utánvétes megrendelésnél a csomag árát átvételkor készpénzben a futárnak kell megfizetnie ill. a postán maradó csomag esetében a csomag átvételekor kell a postán kifizetnie.
  • Bankkártyás fizetés: teljes biztonsággal fizethet a Barion bankkártya elfogadó rendszer segítségével webáruházunkban.
  • Banki átutalásha átutalással szeretné kifizetni a termékek árát, erre is van lehetőség, az ügyfélszolgálattal történt egyeztetést követően. Előreutalást követően indítjuk csomagját.
  • PayPal-os fizetés:  ingyenes PayPal-s számlanyitás: httpss://www.paypal.com/
  • Átvétel POSTÁN: válassza ki az Önhöz legközelebb eső postát, megrendeléskor írja be nevét a megjegyzés rovatba és 2-3 munkanapon belül átveheti a postán csomagját az Ön által megjelölt postán, így nem kell otthon várnia egész nap a futárt. Előreutalás vagy utánvétel is kérhető.
  • Posta PONT átvétel esetén Ön előre kifizette már a csomag árát, így már azt az Ön által megjelölt Posta PONT-on átveheti 2-3 munkanapon belül. A PostaPONTOK nagyrészt Mol benzinkutak, ahol nincs lehetőség utánvétel kezelésére. Ide csak előreutalást követően tudunk csomagot küldeni.

 

Csomag szállítási módok, díjak

Futárral történő házhoz szállítás költsége Magyarországon belül, 18.000 Ft-os rendelési összeg alatt 1.390 Ft
Átvétel POSTÁN, PostaPONT-on, 18.000 Ft-os rendelési összeg alatt 1.390 Ft
18.000 Ft-os rendelési érték felett, ill. személyes átvétel esetén  INGYENES
A csomagjainkat a Magyar Posta (MPL) ill. a GLS kézbesíti!

PostPont átvétel választása esetén

postapont logoA Posta Pont szolgáltatás igénybevételével lehetősége van házhoz szállítás helyett egy Ön által választott Posta Pontra küldetni a csomagot.

A Posta Pont szolgáltatás igénybevételéhez írja be a rendelési adatok megadásakor a “Megjegyzés a rendeléshez” mezőbe azt hogy “Posta Pont”, továbbá annak a Posta Pontnak a címét ahová a csomagot szeretné küldetni.

Az Önhöz legközelebbi Posta Pont helyéről a Posta Pont térképes keresőn tájékozódhat

Külföldi címre történő csomagküldéshez kérje ajánlatunkat a 06-70-3222-746-os telefonszámon 10-14 óra között vagy az info@vitaldepo.hu email címen 0-24 óra között (Külföldre az utánvétel nem lehetséges).