Ti is úgy gondoljátok, hogy a karácsony és a tea elválaszthatatlanok egymástól?

Az egyik legcsodálatosabb érzés, mikor egy kényelmes fotelban ülünk kezünkben egy meleg teával, miközben mély lélegzetet veszünk és a fahéj, a hibiszkusz, és a narancs illata átjárja testünket és lelkünket egyaránt, megnyugvást adva nekünk. A karácsony szerelmesei az ünnepi szezonban a meghitt  pillanatokat kiváló minőségű, speciális ízesítésű teákkal tehetik szebbé  az ünnepet.

A gyümölcsteákat a nyugalom és a lélek italaként tartjuk számon.

A gyümölcsteák, gyümölcsös főzetek valójában nem tartalmaznak tealeveleket. Alapjukat a  szárított gyümölcsök, virágszirmok, növényi részek és egyes gyógynövények változatos összetételű keveréke alkotja. A gyümölcsteák egészségvédő hatása a benne lévő gyümölcsökben rejlik. Mivel a gyümölcsteák nem tartalmaznak keserűanyagot és koffeint, így nem kell attól félni, hogy túlságosan felpörgetnék a szervezetet, éppen ezért télen-nyáron, hidegben vagy melegben,  és a nap bármely órájában ideális szomjoltók, lélekmelegítők.

Egy csésze karácsonyi tea nem csak felmelegíti a tenyereinket, hanem kiváló módja annak is, hogy télen vitaminokat, antioxidánsokat és ásványi anyagokat juttassunk  a szervezetünkbe.

A szlovák FytoPharma gyümölcsös, gyógynövényes teakülönlegességei igazi színfoltjai lehetnek az ünnepnek. Minden teájuk színezék és kémiai adalékanyag hozzáadása nélkül készült. Nagyszerű ajándékok is lehetnek azoknak, akik szeretik a teákat, ráadásként most gyönyörű ünnepi csomagolásban kaphatók.

A KARÁCSONYI teában helyet kapott  a hibiszkusz virág, almapép, csipkebogyó, mazsola, fahéj kéreg, édes narancs virág, rózsa virág és a búza virág egyaránt.

Míg a Boldog ILLATOS Karácsony teakeverékben a hibiszkusz virág, csipkebogyó gyümölcs, almapép, fahéj kéreg, csipkebogyó szirmok mellett a kókuszdió szeletek is megtalálhatók. A teában lévő gyümölcsök illata belengi majd a teret, hozzájárul karácsonyi lelki békénkhez.

FYTOPHARMA Karácsonyi teacsomagba 3 db különleges gyümölcsöket és gyógynövényeket is tartalmazó tea került, ünnepi csomagolásban. A csomagban az alábbi teák kaptak helyet:

Szerezd be az idei karácsonyra a FytoPharma kiváló minőségű, kézzel csomagolt, prémium minőségű teáit, hogy a Te otthonodban is átvehesse a hatalmat a nyugalom és a lelki béke!

Kellemes karácsonyi teázást kívánunk!