Szeretnék egy részletet leközölni abból a levélből, melyet pár nappal ezelőtt kaptunk.

Egy daganatos beteg tapasztalatáról, s egy termékről szól, mely hozzásegítette életének elviseléséhez, panaszai enyhüléséhez. A történet magáért beszél. Köszönjük Ferencnek, hogy megosztotta velünk életének ezt a nehéz időszakát. További jó egészséget kívánunk Neki ezúton is!

“2013 augusztusában  rákot diagnosztizáltak nálam. Azt mondták, hogy nagyon rossz a túlélési esélyem, hacsak azonnal be nem avatkoznak.Viszont ezt meg nem tudták megtenni mert a szívem nem bírná korábbi 2 infarktusom miatt. Ez a hír teljesen váratlanul ért bennünket! A meghozandó egészségügyi döntés váratlanul ért, igazából nem is volt időnk még az alapos átgondolásra sem. Sajnos napról napra rosszabbul lettem, amit felírtak gyógyszereket nem használtak szinte semmit. Nyelni egyáltalán nem tudtam, inni is csak lassan nagyon keveset . Kb 1 litert /nap. Sokat fogytam és gyengültem. Ezalatt az orvosok sajnos széttárták a kezüket azt mondva, műteni nem lehet sajnos, maximum amit tudnak tenni az a kemoterápia. Közben a fiam a neten keresett mindenféle gyógymódot, bármit ami segíthet. Hallott néhány alternatív kezelésről, de nem tudtam sokat róluk. Amikor megkérdeztem az orvosokat, azt mondták, hogy az egyetlen túlélési esély a mielőbbi sugár- és kemoterápiás utókezelésben rejlik.Ezt én nem vállaltam. Talán hiba nem tudom.

Ezzel egy időben bukkant rá a fiam a Gabolexinre. Én akkor szkeptikus voltam de mindent megtettem amiben kis esélyt láttam. Az első kúra után azt hittem csoda történt /már tudom a csoda maga a Gabolexin  /lassan és kis adagokban elkezdtem újra enni, igaz még csak levest vagy turmixolt főzeléket. De ettem!! A második hónaptól pedig már szilárd ételeket, süteményt sült húst, is tudtam enni. Nem nagy mennyiségeket, de le tudtam nyelni !!! Ami addig még a vízzel sem ment. PET CT-re mentem éppen és a kezelő orvosomnak mondtam, hogy tudok nyelni újra és mutattam neki a GABOLEXIN üveget, mert mindig velem van. A Dr nő azt kérdezte  szó szerint, hogy az ,hogy lehet hogy tudok enni ??? Elmeséltem neki, hogy csak ezt szedem mindennap kétszer és semmi mást!!!  Ő csodálkozott nem ismeri a terméket, de láttam rajta ,hogy érdeklődően olvasta. Azóta bár meg nem gyógyultam,  de tudok enni, nyelni, jobb a közérzetem….

Mióta alkalmazom a Gabolexint, azóta sok sorstársamnak ajánlottam és fogom is amíg élek.”