ILZSU étrend-kiegészítő 100 ml

3.590 Ft

A flavonoid tartalmú étrend-kiegészítők rendszeres fogyasztása elősegíti a szervezet általános védekezőképességét, a polifenolos vegyületek megelőzik különféle betegségek kialakulását, így az egészségvédelemben egyértelmű a szerepük.

 

 

Leírás

Az ILZSU étrend-kiegészítő 7 gondosan összeválogatott gyógynövény hatóanyagai az érlelés során kioldódnak, ezáltal a készítmény flavonoidban, növényi antioxidánsokban gazdag. A flavonoid tartalmú étrend-kiegészítők rendszeres fogyasztása elősegíti a szervezet általános védekezőképességét, a polifenolos vegyületek megelőzik különféle betegségek kialakulását, így az egészségvédelemben egyértelmű a szerepük.

Az ILZSU étrend-kiegészítő magas flavonoid tartalmának köszönhetően, nagyban hozzájárulhat az immunrendszer megfelelő működéséhez, segítve az apoptózis elindulását. A sejthalál utasítása származhat az immunrendszer sejtjeitől, ezen esetben a folyamat célja a fertőzött sejt elpusztítása, s így a kórokozó terjedésének megállítása. A flavonoidok kedvező hatásai daganatellenes, mutáció elleni, gyulladáscsökkentő, cukorbetegség elleni, allergiaellenes és egyéb hatások. Kutatások leginkább a flavonoid antioxidánsok tulajdonságait vizsgálták. Cukorbetegségben szenvedőknél eredményes lehet, mind a I-es és II-es típusú betegeknél tartós fogyasztása esetén  magas vércukor értékek elmaradhatnak.

Összetevői: Cseregalagonya, fekete ribiszke, kerti körömvirág, kövér porcsin, kukorica bajusz, lenmag, aloe vera, étkezési alkohol,desztillált víz.

Hozzáadott színezéket vagy aromát nem tartalmaz.

A terméket kisgyermekek elől elzárva kell tartani!
Tárolás: szobahőmérsékletlen

Gyártó: Skin-Magic Kft.
Forrás: Skin-Magic Kft.

Figyelem! Ez a termék étrend-kiegészítő, gyógyító hatással nem rendelkezik. Használata nem helyettesíti a helyes életmódot és a vegyes étrendet.

Riport a Duna TV-n Varga Péterné feltalálóval: https://www.youtube.com/watch?v=Cviy73mqA8E

A termék 2008-ban nemzetközi díjat nyert,
2009-ben arany fokozatú elismerést kapott.

Érdekelhetnek még…

Védekezzünk természetesen!

Itt van az ősz, itt van újra! 🍂🍁🍂 És a rendelők tele vannak betegekkel, mindenki náthás, beteg. Hogyan tudjuk leküzdeni a természet segítségével a megfázásos tüneteket? Szerencsére vannak olyan gyógynövényeink, melyek külön-külön is jól bevethetők ilyen esetben,

de még jobb, ha együtt küldjük őket harcba a vírusok ellen! 🙏🌿🍀👉

VITALDEPO TIPP: HerbaClass BLACK most AKCIÓS áron rendelhető ide kattintva!

Holler Box

AJÁNDÉK NEKED!

Most 1 Ft-ért teheted a kosaradba a legkiválóbb immuntámogatónkat, a Bíborkasvirág herbát (50g), ide kattintva: 

KÉREM AZ AJÁNDÉKOT!
Holler Box