ILZSU étrend-kiegészítő 100 ml

3.590 Ft

A flavonoid tartalmú étrend-kiegészítők rendszeres fogyasztása elősegíti a szervezet általános védekezőképességét, a polifenolos vegyületek megelőzik különféle betegségek kialakulását, így az egészségvédelemben egyértelmű a szerepük.

A termék 4-5 napos szállítási határidővel rendelhető.

Leírás

Az ILZSU étrend-kiegészítő 7 gondosan összeválogatott gyógynövény hatóanyagai az érlelés során kioldódnak, ezáltal a készítmény flavonoidban,növényi antioxidánsokban gazdag. A flavonoid tartalmú étrend-kiegészítők rendszeres fogyasztása elősegíti a szervezet általános védekezőképességét, a polifenolos vegyületek megelőzik különféle betegségek kialakulását, így az egészségvédelemben egyértelmű a szerepük.

Az ILZSU étrend-kiegészítő magas flavonoid tartalmának köszönhetően, nagyban hozzájárulhat az immunrendszer megfelelő működéséhez, segítve az apoptózis elindulását.A sejthalál utasítása származhat az immunrendszer sejtjeitől, ezen esetben a folyamat célja a fertőzött sejt elpusztítása, s így a kórokozó terjedésének megállítása. A flavonoidok kedvező hatásai daganatellenes, mutáció elleni,gyulladáscsökkentő, cukorbetegség elleni, allergiaellenes, antiszklerotikus és egyéb hatások. Kutatások leginkább a flavonoid antioxidánsok tulajdonságait vizsgálták. Cukorbetegségben szenvedőknél eredményes lehet, mind a I-es és II-es típusú betegeknél tartós fogyasztása esetén  magas vércukorértékek elmaradhatnak. Chron-betegségben szenvedőknél szűnhet meg a gyulladás tartósan vagy véglegesen.

Összetevői: Cseregalagonya, fekete ribiszke, kerti körömvirág, kövér porcsin, kukorica bajusz, lenmag, aloe vera, étkezési alkohol,desztillált víz.

Hozzáadott színezéket vagy aromát nem tartalmaz.

A terméket kisgyermekek elől elzárva kell tartani!
Tárolás: szobahőmérsékleten.

Gyártó: Skin-Magic Kft.
Forrás: Skin-Magic Kft.

Figyelem! Ez a termék étrend-kiegészítő, gyógyító hatással nem rendelkezik. Használata nem helyettesíti a helyes életmódot és a vegyes étrendet.

Riport a Duna TV-n Varga Péterné feltalálóval: https://www.youtube.com/watch?v=Cviy73mqA8E

A termék 2008-ban nemzetközi díjat nyert,
2009-ben arany fokozatú elismerést kapott.

Érdekelhetnek még…

BETETTED MÁR A KOSARADBA AJÁNDÉKUNKAT?

1 Ft-ért a citromos illatú, Aloe verát és E-vitamint is tartalmazó alkoholos kéztisztító spray februári ajándékként vásárlóinknak! Tedd be kosaradba ide kattintva: https://vitaldepowebaruhaz.hu/februari-ajandek-vasarloinknak/
Holler Box