Ezt a levelet az egyik Gabolexin nevű, 10 féle gyógynövényt tartalmazó étrend-kiegészítő terméket szedő beteg hozzátartozójától kaptuk.

“Pár sorban leírom bátyám, R. János betegségének eddigi történetét. A 2004-es év folyamán, több kivizsgáláson vett részt, mivel kis megterhelésre is légszomj, fáradtság tört rá, akár már 10-20 méter gyaloglásnál is jelentkeztek ezek a tünetek. A vizsgálatok során semmilyen komoly elváltozást nem találtak nála. Mivel azonban 2004 december 22-re, állapota annyira rosszabbodott, hogy már járni és beszélni sem volt képes, mentővel a helyi kórházba szállították. Itt végül a tüdőgyógyászati osztályra került, ahol tüdőtükrözés után carcinómát állapítottak meg. A szövettan is ezt igazolta. Kezelőorvosa szerint az állapota olyan mértékben rossz volt, hogy nagyon rövid idő alatt beállhatott a halál.

Elmondása szerint a daganat nagy kiterjedésű volt és a főhörgőt szinte teljesen elzárta. A második tükrözés után el is kezdett vérezni, ezért az orvos felkészített minket, hogy már az estét sem fogja megérni. Mindeközben egy bőr alatti áttétet találtak a jobb kulcscsonton, amit kiszedtek. Pár nap múlva úgy döntöttek, hogy életmentő műtétet hajtanak végre, ezért Törökszentmiklósra szállították. A műtét, mint utólag kiderült, nem sikerült, azt javasolták, hogy kérjünk kemoterápiát. Az első kezelés után nagyon rosszul volt, minden mellékhatás jelentkezett. Ezután kezdődött a “csoda”.

A helyi lapban megjelent egy cikk a Gabolexinről. Azonnal utánajártam az interneten. Először egy doktornővel beszéltem, ő irányított Budapestre, ahol a zárójelentések elküldése után lehetővé tették, hogy hozzájussunk a szerhez. A következő chemoterápia után máris jelentkezett jótékony hatása, nem voltak rosszullétek és a bátyám közérzete is javulni kezdett. Az egész 4 Gem P kezelés alatt tökéletes volt a vérképe, szinte jobb is, mint egészséges korában. Egyre jobban érezte magát és a leletei alapján jelentős regresszió következett be. Nem is feküdt kórházban, a cseppek hatására ugyanakkor nőtt az étvágya is és “sajnos” nagyon hízik.

A kezelés után aztán az először teljesen elvetett sugárkezelésre is sor került. Ekkor is jól érezte magát, bár a mellékhatásként sokszor előforduló tüdőgyulladás sajnos őt sem kerülte el. Összességében, miután az orvosok lemondtak róla kezdetben és a kemoterápiás kezelést is feleslegesnek tartották, másra nem gondolhattunk, minthogy a Gabolexin segített rajta. Harminc éves egészségügyi múlttal tudom, hogy a tüdő-carcinómában elég gyorsan és nagy arányban meg szoktak halni és nincs olyanról tudomásom, hogy a kemoterápia ilyen hatással lett volna.

Bár eleinte úgy gondoltuk, hogy nem fog segíteni a Gabolexin, de mindent meg kell próbálni, szerencsére tévedtünk, hiszen az állapota folyamatosan lett egyre jobb a szer hatására. Állapotáról folyamatosan küldtük a zárójelentéseket Kurtyák Úrnak, amin végig lehet követni a leírtakat.

A bátyám jelenleg jól van, a tumort nem találják. Egyedüli kérése az volt, hogy a bedörzsölést ne kelljen folytatnia, mert nagyon fájt tőle a feje. Ez volt csupán az egyetlen negatívum a csoda mellett.”

L-né R. Irén
(Teljes név, és elérhetőség a Gabolexint forgalmazó cég irodában elérhető.)