Az egyik kedves vásárlónk leveléből szeretnénk most megosztani Önökkel részleteket, melyben a Gabolexinnel kapcsolatos tapasztalatait osztotta meg.

“2001 év elején emésztőrendszeri problémákkal kerestem fel egy klinikát, ahonnan a végbélrák diagnózissal küldtek sugár, majd kemoterápiás kezelésre, ezt követően pedig sebészeti beavatkozásra. 3 hónapig ideiglenes stómával éltem, majd visszaállító műtét következett.

A műtéteket megelőzően ismertem meg a Gabolexint, amit jó szívvel ajánlok, hiszen egy igen erős roboráló szernek használtam műtét előtt-után és közben is. Rendkívül gyorsan beindult a szervezetemben a bélműködés, helyreálltak az addig nem használt funkciók, a sebgyógyulás is rohamosnak volt mondható, és fizikumom dicséretes volt az orvosok véleménye szerint. Már a műtétek napján felkeltem az ágyból (pedig akinek voltak hasi műtétei, tudja ez milyen keserves tud lenni, nekem három volt 3 hónapon belül 15 cm-es és 10 cm-es vágásokkal). Étvágyam jó volt (ami a végbél-vastagbélrákosoknál igen hasznos), műtétek előtt 5-6 napot koplaltam és utána 2 napig még nem engedtek ennem, de így is 1 héten belül visszaszedtem eredeti súlyomat. Ásványi anyag ellátottságom kitűnő volt, véreredményeim mindig kiválóak voltak, nem volt hiányállapot szervezetemben, a Gabolexin szinten tartotta a koleszterint is.

Nem volt a kórházban sem macerás a használata, reggel és este egy kis kupakkal szedtem és nyugodt lehettem minden téren. Köszönöm, hogy létrehozták, és azt hogy segítettek mindannyian.

Békés és eredményes új esztendőt kívánva maradok tisztelettel:

K. Katalin, Budapest”

(Teljes név, és elérhetőség az irodában)

Gabolexin banner