Mészáros Gábor chocolatierrel közösen megálmodott, GERE borokra komponált csoki különlegesség immár nem álom, hanem valóság!

Mészáros Gábor, a chocoMe csoki márka megálmodója, a liofilizálásra, azaz a fagyasztva szárításra esküszik a gyümölcsök konzerválása terén, mivel ezek a gyümölcsök nem tartalmaznak semmilyen hozzáadott anyagot, és megőrzik természetességüket. A liofilizálási folyamat lényege, hogy a szárítani kívánt vizet tartalmazó terméket lefagyasztják, aztán nagyon alacsony nyomáson, nagyon lassan felmelegítve a terméket, a jéggé fagyott vizet “eltüntetik” belőle. Pontosabban a jég átmenet nélkül gőzzé változik a folyadékfázist kihagyva, azaz szublimál.

Két nagy előnye van a liofilizálásnak a hagyományos szárításokkal szemben:

  1. Az első, hogy nem éri komoly hőhatás a szárítmányt, ennek köszönhetően az értékes összetevők nem károsodnak. A vitaminok nem bomlanak el, a termék színe és íze megmarad, és nem károsul a gyümölcscukor sem.
  2. A másik nagy előnye, hogy száradás közben egy pillanatra sincs jelen folyékony víz, tehát nincs párolgás sem. Emiatt az értékes anyagok nem is távoznak a párolgó vízzel a gyümölcsökből, hanem teljes mértékben benne maradnak. Azaz később nem kell “pótolni” semmit, ezért az így szárított termékek nem tartalmaznak semmilyen hozzáadott aromát, cukrot, színezéket, vitamint, ásványianyagot, minden “eredeti” bennük.

Amellett, hogy remek ízek egyesülnek ezekben a különleges csokoládéban (pl. ibolya virág, Brontei pisztácia, liofilizált fekete áfonya és a csodálatos 65,1% kakaó tartalmú Fortina Finest Selection étcsokoládé), ez a csoki több mint édes kísértés! Ez a csoki rendkívül egészséges is!

Minden egyes tábla GERE Szőlőmagos antioxidáns csokoládéba, egy felnőtt ember számára elegendő napi adag (5g) szőlőmag mikro őrlemény található!

A csokoládék további különlegessége, hogy minden táblán saját feldolgozású barackmag is található feltétként, ami nagy mennyiségben B17-vitamint tartalmaz. A B17-vitamin nem más, mint egy ciánvegyület, melynek felépítésében benzaldehid, ciángyök és egy cukortartalmú rész vesz részt. A cianidtartalmú glikozidok a sárgabarack magjában nagy mennyiségben fordulnak elő és a leírások szerint azáltal fejti ki gyógyító hatását, hogy a szervezetbe bekerülve a nem daganatos sejtek számára energiát szolgáltat (vagyis tápanyagként funkcionál), a rákos sejtekben viszont a rodanáz enzim hiánya miatt sejtpusztító hatású ciánvegyület és benzaldehid keletkezik.

A csokoládéba belekevert GERE féle szőlőmag mikro őrlemény rendelkezik  azokkal  az  antioxidáns  vegyületekkel  (quercetin,  malvidin,  rutin,  rezveratrol), amelyek irodalmi adatok alapján a szőlő legjelentősebb antioxidánsai. A C- vagy E-vitamin antioxidáns tulajdonságát többszörösen felülmúló szőlőmag és szőlőhéj kivonat szívbarát és rákellenes tulajdonságai miatt vált közismertté, de egyéb, sokféle jótékony hatása révén az egészség megőrzésében is szerepet játszik.

Összefoglalva miért is több ez a GERE csoki, mint egy szimpla csoki?

  • liofilizált gyümölcsöket tartalmaz, megőrizve ezzel a gyümölcsök vitamintartalmát, gyümölcscukor tartalmát,
  • antioxidáns hatású szőlőmag őrleményt tartalmaz, védve ezzel szívünk, sőt egész testünk egészségét,
  • B17 vitamint tartalmaz, mely segíthet elpusztítani az esetlegesen bennünk keringő kóros sejteket.

GERE Szőlőmagos antioxidáns csoki különlegesség (100g) 4-féle fantasztikus ízben kapható!

  • pisztácia, ibolya, feketeribizli
  • málna, szeder, rózsabors
  • mandula, pekándió, feketeribizli
  • törökmogyoró, eper, meggy

A GERE csoki valóban több, mint édes kísértés! 

Igazi klassz egészséges ajándék kicsiknek és nagyoknak, öregeknek és fiataloknak egyaránt!

Rendelje meg most webshopunkban!

https://vitaldepowebaruhaz.hu/bolt/antioxidansok/szolomagos-antioxidans-csokolade/

Gere szőlőmagos antioxidáns csokoládé

Gere szőlőmagos antioxidáns csokoládé