Nagyon sok gyógyulni akaró beteg van, akik pozitív energiákat képesek egymásnak adni, s ez elősegíti gyógyulásukat. Én orvosként is közéjük tartozom.  A Gyógyulni Akarók Klubját azért hoztam létre, hogy sok sok pozitív energiát adjak át betegtársaimnak, hasznos és elgondolkodtató idézetek, saját tapasztalataim, valamint a gyógyulásunkat leginkább segítő új információk formájában.

Egy súlyosabb betegség leküzdéséhez elengedhetetlen a család, a barátok szeretete, támogatása, de sajnos sokaknak  nem adatik ez meg, mert pont akkor hagyják őket magukra, mikor lebetegszenek.  Ilyenkor még nagyobb szükség van arra, hogy olyan emberekkel legyünk napi kapcsolatban, akik hasonló gondokkal küszködnek,  s akik képesek egymást  pozitívan támogatni. S ami még nagyon fontos:  tapasztalat cserére is felhasználható oldalunk, hisz annyi féle lehetőség van gyógyulásunk elősegítésére, s örömmel vesszük, ha pozitív tapasztalataitokat megosztjátok velünk, hogy mi is kipróbálhassuk az új dolgokat, melyek gyógyulásunkat segítik.

Ha szeretnél közénk tartozni, szeretnél sok pozitív energiát kapni és adni, csupán annyit kell tenned, hogy az alábbi oldalunkon nyomsz egy like-t: https://www.facebook.com/egeszseg

Várunk közösségünkbe!

Dr. Dóda Ildikó