A hozzám forduló betegek időről időre elmondják tapasztalataikat.

Nagyon sokan mesélik el betegségük történetét, melyek között szerencsére szép számmal akad olyan is, mely gyógyulással vagy javulással végződik. Eldöntöttem, hogy rendszeresen megosztok veletek egy-egy  esetet természetesen beteg nevek említése nélkül.

A mai eset egy hölgy betegemről szól, aki telefonon kért tőlem már többször tanácsot. Májában találtak kb. fél  évvel ezelőtt egy 8 cm legnagyobb átmérőjű cisztát ( a ciszta egy kötőszövetes tokkal körülvett, legtöbbször vízszerű anyagot tartalmazó, zsákszerű üreg, mely egy daganathoz hasonló elváltozás, azaz növekedést mutathat). Az egy nagy ciszta mellett több kisebb cisztája is volt, de panaszt még nem okozott, így még a műtétet egyenlőre nem javasolták. Tanácsomra fél évvel ezelőtt bio Ganoderma gombát és Mandulagombát kezdte el fogyasztani, egyéb gyógyszeres terápiában nem részesült.

A héten örömmel hívott fel, hogy az elvégzett kontroll vizsgálatok alapján a legnagyobb cisztája 2 cm-re zsugorodott össze, és az aprók közül több el is tűnt.

Ilyen esetekben, mikor az alkalmazott gyógygomba pozitív hatását látjuk, érdemes tovább folytatni a megkezdett terápiát, s nagy valószínűséggel a következő kontroll vizsgálaton akár már el is tűnhetnek a most még meglévő, de jelentősen megkisebbedett ciszták.

Amennyiben szeretne tőlem tanácsot kérni, hétköznapokon 13-15 óra között hívjon telefonon a 06-70-6340142-es telefonszámon.

Dr. Dóda Ildikó
Háziorvos-fitoterapeuta

Máj ciszta ultrahangos képe. Forrás: http://oftankonyv.reak.bme.hu

Máj ciszta ultrahangos képe.
Forrás: http://oftankonyv.reak.bme.hu

Védekezzünk természetesen!

Itt van az ősz, itt van újra! 🍂🍁🍂 És a rendelők tele vannak betegekkel, mindenki náthás, beteg. Hogyan tudjuk leküzdeni a természet segítségével a megfázásos tüneteket? Szerencsére vannak olyan gyógynövényeink, melyek külön-külön is jól bevethetők ilyen esetben,

de még jobb, ha együtt küldjük őket harcba a vírusok ellen! 🙏🌿🍀👉

VITALDEPO TIPP: HerbaClass BLACK most AKCIÓS áron rendelhető ide kattintva!

Holler Box

AJÁNDÉK NEKED!

Most 1 Ft-ért teheted a kosaradba a legkiválóbb immuntámogatónkat, a Bíborkasvirág herbát (50g), ide kattintva: 

KÉREM AZ AJÁNDÉKOT!
Holler Box