Ismersz olyan embert, akinek szüksége lenne vitaminokra, immunerősítőkre, gyógygombákra, egyéb étrend-kiegészítőkre, de valami miatt nem tudja megvenni?

A Vitaldepo csapata idén Karácsonyra azt a célt tűzte ki maga elé, hogy segítő kezet nyújt azok számára, akik anyagi nehézségeik miatt nem tudják megvenni saját, vagy hozzátartozóik számára az immunrendszerük támogatását segítő vitaminokat, étrend-kiegészítőket. 

Éppen azért elhatároztuk, hogy így év vége felé közeledve meghirdetjük a Vitaldepo első és egyben nagyszabású jótékonysági akcióját, hogy sok ember számára szebbé tegyük az idei karácsonyt! Kampányunkhoz számos gyártócég csatlakozott, akiknek termékeit forgalmazzuk, mert ők is úgy gondolják, hogy ADNI JÓ, így több százezer forint értékben ajánlottak fel termékeket ötletünk megvalósításához.

Hogyan lehet pályázni az ajándék csomagjainkra?

Mivel azt szeretnénk, hogy sok emberhez eljusson különleges akciónk, így arra a döntésre jutottunk, hogy a közösségi médiákban tesszük közzé felhívásunkat! 

És Te hogyan tudsz csatlakozni a kampányhoz?  Ha ismersz olyan embert, akinek nagy szüksége lenne termékeinkre, akkor oszd meg velünk – természetesen név nélkül – történetét, és a legtöbb like-t kapó történetek szereplőit fogjuk megajándékozni idén karácsonykor egy-egy ingyenes ajándékcsomaggal. Orvos-természetgyógyászunk segítségével személyre szabott ajándékcsomagokat készítünk az ajándékba felajánlott termékekből. A csomagot pedig személyesen, vagy futár útján mi juttatjuk el részükre, melynek megérkezését fotókkal, vagy videókkal dokumentáljuk.

A legjobb történetek íróit is megajándékozzuk egy-egy különleges ajándékcsomaggal, megköszönve nekik, hogy csatlakoztak kampányunkhoz, mert adni jó!

Milyen termékek kapnak helyet ajándék csomagjainkban?

Hála a cégek nagylelkű felajánlásainak, körülbelül fél millió forintnyi termék vár kiosztásra! Íme az ajándékozó cégek és felajánlott termékeik, melyeket ezúton is nagyon köszönünk:

  • Aura Medica Kft BioBran termékei, melyek a világ egyik leghatékonyabb immunmodulásai, a daganatos betegek klinikai vizsgálatokkal is igazolt hatékonyságú segítői.
  • Gyöngyösi és Társa Kft biogombái, melyek immunrendszerünk támogatásában, szervezetünk hasznos tápanyagokkal való természetes feltöltésében tudnak segíteni.
  • Helvex Kft HX Immunity komplex terméke 13 féle igazolt hatékonyságú összetevőivel segíti immunrendszerünk megfelelő működését.
  • HerbaPharm Europe Kft HerbaClass természetes növényi termékei, melyek Battonyán készülnek közel 20 féle gyógyító növény felhasználásával.
  • Pannon Natessex Kft BIO minősített, magas hatóanyagtartalmú liofilizált zöldségei, gyümölcsei (Natessence termékek).
  • Vitaldepo Kft orvos-fitoterapeuta tanácsadója segítségével egyénre szabott csomagokat készít a nyerteseknek, valamint részükre EXTRA ajándékként egy-egy díszdobozos 2021-es naptárral és hozzá tartozó tollal kedveskedik, és a csomagok összeállításáról, célba juttatásáról is gondoskodik.

Kiknek a történetét várjuk?

Az idősebb generáció tagjai, nagyszüleink iránt tanúsított tiszteletünkből nagyon szeretnénk segíteni ezen generáció tagjainak, ők azok akik megtanították nekünk az értékeket, a hagyományokat, és a legfinomabb húsleves, vagy akár a mákos beigli receptjét. 

A hagyományos orvosi terápiák mellett a beteg ember szervezetének van a legnagyobb szüksége vitaminokra, ásványi anyagokra, nyomelemekre, aminosavakra, hogy pótolni tudják a kialakult hiányállapotokat. Gyógynövényeink és gyógygombáink is már több ezer éve segítik a beteg embereket a gyógyulásukban hasznos tápanyagaik révén. Ezen kívül a fogyatékkal élő emberek történeteit is várjuk, mert az egészségi problémáik miatt sokszor nincs lehetőségük megvásárolni a szükséges kiegészítő termékeket.

De ahhoz, hogy megtaláljuk őket, szükségünk van a fiatalabb, elektronikus kommunikációban jártasabb generáció segítségére, akik megírják nekünk a történeteket, hogyan ismerték meg az adott embert, és miért gondolják úgy, hogy szükségük lehet a segítségünkre. 

És hogy hová várjuk ezeket a történeteket?

A Facebook oldalunkon (https://www.facebook.com/vitaldepo) 2020. november 01-én kitett bejegyzés alá írjátok meg 2020. december 11-én éjfélig, hogy sokaknak legyen lehetősége elolvasni és egy like megnyomásával jelezni számunkra, hogy kit javasolnak támogatásra. 

És akik a történeteket megírják, és a legjobbnak bizonyulnak, ők is nyertesek lesznek: kapnak tőlünk ajándékba egy-egy csomagot, benne a Vitaldepo Kft által felajánlott dísztokos 2021-es naptárral, tollal és egy-egy ajándék termékkel.

A 10 legtöbb like-t kapó történet szereplőit fogjuk felkutatni és megajándékozni, hogy megszépítsük karácsonyukat!