A battonyai HerbaPharm termékeket forgalmazó cég HerbaClass néven dobta piacra legújabb, nagyon várt, kisebb alkoholtartalmú természetes növényi kivonatait!

2019. május 23-tól négy új termék vált rendelhetővé:

  • HerbaClass – Rostkender kivonat (40-45%-os alkoholtartalommal)
  • HerbaClass – Rostkender kivonat + Rostkendermagolaj (20-25%-os alkoholtartalommal)
  • HerbaClass – Homoktövismag kivonat (40-45%-os alkoholtartalommal)
  • HerbaClass – Homoktövismag kivonat + Homoktövismagolaj (20-25%-os alkoholtartalommal).

Rostkender kivonat: kendermagból 40-45%-os tiszta alkoholos kivonat készült, mely rengeteg féle molekulát tartalmaz, ezáltal sokkal komplexebb hatást érhetünk el fogyasztásával.

Rostkender+Kendermagolaj: alacsonyabb alkoholtartalmú (20-25%) és hatalmas értéket képviselnek benne a magas arányban szereplő zsírsavak.

Homoktövismag kivonat: a homoktövis egy valódi csodanövény, hiszen sokféle egészségügyi problémára nyújt megoldást. Ennek köszönhetően az egyik legértékesebb gyógynövényünk, melyből érdemes rendszeresen fogyasztani. A homoktövisnek nem a húsa, hanem magja került feldolgozásra. A “40”-es alkoholos kivonat csak homoktövismag kivonat, míg a “20”-as a homoktövismag olajjal elegyített változata.

Ezek a termékek OGYÉI által regisztrált étrend-kiegészítők, fogyasztásuk nem helyettesíti az orvosi terápiát, hanem kiegészíti azt.

Reméljük ezekkel a termékekkel is ugyan olyan jó tapasztalatuk lesz, mint a HerbaPharm termékekkel! A személyes tapasztalataikat ezentúl is nagyon váruk a Facebookon létrehozott HerbaPharm termékek – fogyasztói csoportban:   https://www.facebook.com/groups/Herbapharm/

HerbaClass termékcsalád

Részletes HerbaClass termékinformáció és termékrendelés:

https://vitaldepowebaruhaz.hu/termekkategoria/herbaclass/