Visszatérő vásárlóink már tapasztalhatták, hogy nem csak ügyfélszolgálatot üzemeltetünk, hanem ingyenes orvosi tanácsadás is elérhető webáruházunk vásárlói számára.

Az ügyfélszolgálatos telefonszámot (+36-70-3222-746) munkanapokon 11-15 óra között érdemes hívni. Ebben az időszakban az irodában tartózkodunk és a termékbeszerzéssel, szállítással, árakkal kapcsolatban is azonnal tudunk válaszolni.

Az orvosi tanácsadás emailben működik, a dr.doda.ildiko@gmail.com címen közvetlenül a tanácsadó doktornőnknek, Dr Dóda Ildikónak lehet kérdést feltenni a termékek használatával kapcsolatban.

A termék vásárlásoknál sokszor merülnek fel további kérdések. Webáruházunkban leadott rendelései végén a megjegyzés rovatba is beírhatja a kérdéseit, melyet mindenképpen megválaszolunk emailben/telefonon, ahogyan Ön szeretné.

A megrendeléseit is leadhatja az ügyfélszolgálat telefonszámán. Ezt a rendelés leadást nagyon sokan szeretik a visszatérő vásárlóink. Sokak számára így gyorsabb egyszerűbb a rendelés.

Fontos elmondani, hogy a webáruházunkban leadott rendelések előnyökkel járnak, hiszen így kuponokat is beválthat, amivel kedvezőbben vásárolhat.