Visszatérő vásárlóink már tapasztalhatták, hogy nem csak az ügyfélszolgálatos telefonszámon érhetnek el bennünket, hanem külön orvosi tanácsadás telefonszámon is hívhatnak bennünket kérdéssel.

Az ügyfélszolgálatos telefonszámot (+36-70-3222-746) munkanapokon 11-15 óra között érdemes hívni. Ebben az időszakban az irodában tartózkodunk és a termékbeszerzéssel, szállítással, árakkal kapcsolatban is azonnal tudunk válaszolni.

Az orvosi tanácsadás telefonszámot (+36-70-6340142) 13-16 óra között érdemes hívni, ekkor van mód közvetlenül a tanácsadó doktornőnknek kérdést feltenni a termékek használatával kapcsolatban.

A termék vásárlásoknál sokszor merülnek fel további kérdések. Webáruházunkban leadott rendelései végén a megjegyzés rovatba is beírhatja a kérdéseit, melyet mindenképpen megválaszolunk emailben/telefonon, ahogyan Ön szeretné.

A megrendeléseit is leadhatja az ügyfélszolgálat telefonszámán. Ezt a rendelés leadást nagyon sokan szeretik a visszatérő vásárlóink. Sokak számára így gyorsabb egyszerűbb a rendelés.

Fontos elmondani, hogy a webáruházunkban leadott rendelések előnyökkel járnak, hiszen így kuponokat is beválthat, amivel kedvezőbben vásárolhat.

Próbálja ki az augusztusi kuponunkat.

Írja be webáruház rendelésnél a kupon mezőbe az augusztus szót és 15000 Ft értékű vásárlása fölött a rendelése mellé ajándék DeLaVie italt küldünk 2017. augusztus hónapban.